reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
no wszedzie te ceny maja rozne niestety wgl chyba ten czas tak wolno leci ja to bym juz chciala jutro rano ;DMnie wyjdzie 137 zł (o ile wszystko będzie się zgadzało z cenami, które mi podali przez maila)
Boszzzee jak ten czas w pracy wolno leci, gdzie tam 15
U mnie grupa krwi kosztuje 30 zł HIV 100 zł to już jest 130 zł a gdzie tu jeszcze różyczka, mocz, toksoplazmoza, i jeszcze tam kilkaTo u mnie grupa krwi kosztuje 38zł a toxo z dwoma odczynnikami po 22 zł każdy.
olaaa7
Ja bym chciała piątek popołudniu W sobotę mama robi urodziny więc w piątek będę ogarniała jakieś ciasta Lubię piec i cieszę się już na sobotę, kilka osób z rodziny, które jeszcze nie znają M będą miały okazję go poznaćno wszedzie te ceny maja rozne niestety wgl chyba ten czas tak wolno leci ja to bym juz chciala jutro rano ;D
olaaa7
Strasznie dużo za HIV, u mnie 28zł., różyczka nie wiem, bo nie robię, ale wiem, że przechodziłam.U mnie grupa krwi kosztuje 30 zł HIV 100 zł to już jest 130 zł a gdzie tu jeszcze różyczka, mocz, toksoplazmoza, i jeszcze tam kilka
Moni17.06
morfologie i hcv zrobilam mi zostalo glukoza mocz i tsh ale to na nastepna juz wizyte do jutra juz nie bede robicO jeszcze mam do zrobienia glukozę morfologie HCV wr
reklama
Moni17.06
Morfologia jest niestety osobno ale ona jest u mnie chyba po 8, 50Właśnie tak teraz czytam tego maila i widzę, że nie podali mi ceny morfologii, muszę znowu napisać do nich, czyli dojdzie jeszcze jedna kwota, no chyba, że oni liczą morfologię razem z grupą krwi, co myślicie?
Podziel się: