reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zapytam w poniedziałek co i jak. Zaraz mam mieć USG. Aż jestem ciekawa jak tu wagowo młody wypadnie :)

Bardzo fajny, jakbym miała córkę to bym się skusila :)

No wlasnie?

Właśnie dostałam śniadanie [emoji14]
Do wyboru była albo szynką albo jajko, chleb albo ciemny albo dwa rodzaje jasnego, był jeszcze pomidor, ogórek i sałata ale nie chciałam i do wyboru albo herbata albo kakao, ale te kakao chyba zapomnieli wsypac i jogurt albo truskawkowy albo naturalny.
Wow, jaką wyżerka... Jak na szpital naprawdę nie jest źle [emoji106]

reklama
Witam dziewczynki noc.miałam.koszmarna nigdy tak.mnie krocze nie bolało i w sumie boli w toalecie chyba z 15 razy byłam mała w.nocy chyba imprezkę urodziła bo wariowała

dzień dobry..!

czekam na Pana Pracza ;) W ogóle ma śmieszną nazwę strony: facet od dywanów :D Pewnie skumał jak go wszyscy zapisują w tel ;) :)

a ty w koncu zostslas w szpitalu czy w domu .bo wczoraj mialam tak ciezki dzien zemnie chyba ominal twoj post ? Dzisiaj mialam zrelaksowac sie i fryzjers ale bede sie stresowac jsk wroce w upsle az z kozanowa .mial mnie maz odebrac ale dopadl go chyba ten wirus rota imial goraczke 38,6 wiec pol nocy nie dal mi spac . zasne na fotelu u fryzjera albo sobie zafunduje odrazu sttopy z masazem na fotelu i tsm kimne

Jestem za opcją drzemka + masaż :tak:

W szpitalu została, spotykamy się na korytarzu [emoji14]

...to musicie nam wrzucić jakieś selfie...! :D

Jakby któraś była chętna [emoji4]
P.s mi się podoba !!
Zobacz załącznik 865082

Fajne! :D

Wychodząc ze szpitala dostaniesz z datą wystawienia = data wyjścia, jest odnotowana liczba dni w szpitalu, i potem normalnie zanosisz
A wypisują od daty przyjęcia tj 7 czerwca czy od daty jak mi się skończyło poprzednie l4 tj 8 czerwca?

Wow, jaką wyżerka... Jak na szpital naprawdę nie jest źle [emoji106]
No może jakoś przeżyje bo nie mam nic do jedzenia ze sobą bo w tym stresie nie pomyśleliśmy wczoraj o tym.

A jak to jest z wypłata z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu? Musi być min 4 dni tak? Idę do kadr z wypisem ze szpitala? Czy taki pobyt w szpitalu się w ogóle liczy żeby wyplacili? Fajnie by było bo bym coś kupiła Remkowi za te pieniądze.

Aaaa poprawić Wam humor z rana??

Moje dziecko przynosi mi rano śniadaniówkę, a tam nieskończone jedzenie z dnia poprzedniego. Między innymi serek baby bell- taki czerwony, okrągły, kojarzycie...?

Patrzę na ten serek, a on nadgryziony w 1/3 razem z tą czerwoną otoczką- woskiem? Zdębiałam. Serio odjęlo mi mowę. I nie, nie dostał tego serka po raz pierwszy- jadł go już milion razy, zawsze ze zdjętą "skórką"... Normalnie szok. Pytam ile razy już tak zjadł serek- mówi że niewiele :o :o :o No nie wiesz czy śmiać się czy płakać.

Później jedziemy do szkoły, mówię mu że opowiem kiedyś tą historię jego dziewczynie jak przyjdzie do domu- ten w płacz, łzy jak groch bo żadna dziewczyna z nim nie zostanie w takim razie... :D :D :D

Załączniki

• wrózka różowa.jpg
    wrózka różowa.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry