reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zapytam w poniedziałek co i jak. Zaraz mam mieć USG. Aż jestem ciekawa jak tu wagowo młody wypadnie :)

Bardzo fajny, jakbym miała córkę to bym się skusila :)

No wlasnie?

Właśnie dostałam śniadanie [emoji14]
Do wyboru była albo szynką albo jajko, chleb albo ciemny albo dwa rodzaje jasnego, był jeszcze pomidor, ogórek i sałata ale nie chciałam i do wyboru albo herbata albo kakao, ale te kakao chyba zapomnieli wsypac i jogurt albo truskawkowy albo naturalny.
Wow, jaką wyżerka... Jak na szpital naprawdę nie jest źle [emoji106]

reklama
Witam dziewczynki noc.miałam.koszmarna nigdy tak.mnie krocze nie bolało i w sumie boli w toalecie chyba z 15 razy byłam mała w.nocy chyba imprezkę urodziła bo wariowała

dzień dobry..!

czekam na Pana Pracza ;) W ogóle ma śmieszną nazwę strony: facet od dywanów :D Pewnie skumał jak go wszyscy zapisują w tel ;) :)

a ty w koncu zostslas w szpitalu czy w domu .bo wczoraj mialam tak ciezki dzien zemnie chyba ominal twoj post ? Dzisiaj mialam zrelaksowac sie i fryzjers ale bede sie stresowac jsk wroce w upsle az z kozanowa .mial mnie maz odebrac ale dopadl go chyba ten wirus rota imial goraczke 38,6 wiec pol nocy nie dal mi spac . zasne na fotelu u fryzjera albo sobie zafunduje odrazu sttopy z masazem na fotelu i tsm kimne

Jestem za opcją drzemka + masaż :tak:

W szpitalu została, spotykamy się na korytarzu [emoji14]

...to musicie nam wrzucić jakieś selfie...! :D

Jakby któraś była chętna [emoji4]
P.s mi się podoba !!
Zobacz załącznik 865082

Fajne! :D

Wychodząc ze szpitala dostaniesz z datą wystawienia = data wyjścia, jest odnotowana liczba dni w szpitalu, i potem normalnie zanosisz
A wypisują od daty przyjęcia tj 7 czerwca czy od daty jak mi się skończyło poprzednie l4 tj 8 czerwca?

Wow, jaką wyżerka... Jak na szpital naprawdę nie jest źle [emoji106]
No może jakoś przeżyje bo nie mam nic do jedzenia ze sobą bo w tym stresie nie pomyśleliśmy wczoraj o tym.

A jak to jest z wypłata z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu? Musi być min 4 dni tak? Idę do kadr z wypisem ze szpitala? Czy taki pobyt w szpitalu się w ogóle liczy żeby wyplacili? Fajnie by było bo bym coś kupiła Remkowi za te pieniądze.

Aaaa poprawić Wam humor z rana??

Moje dziecko przynosi mi rano śniadaniówkę, a tam nieskończone jedzenie z dnia poprzedniego. Między innymi serek baby bell- taki czerwony, okrągły, kojarzycie...?

Patrzę na ten serek, a on nadgryziony w 1/3 razem z tą czerwoną otoczką- woskiem? Zdębiałam. Serio odjęlo mi mowę. I nie, nie dostał tego serka po raz pierwszy- jadł go już milion razy, zawsze ze zdjętą "skórką"... Normalnie szok. Pytam ile razy już tak zjadł serek- mówi że niewiele :o :o :o No nie wiesz czy śmiać się czy płakać.

Później jedziemy do szkoły, mówię mu że opowiem kiedyś tą historię jego dziewczynie jak przyjdzie do domu- ten w płacz, łzy jak groch bo żadna dziewczyna z nim nie zostanie w takim razie... :D :D :D

Załączniki

• wrózka różowa.jpg
    wrózka różowa.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry