reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja popiorę wszystko po ślubie, muszę sobie jakoś dawkować robotę bo czuję już powolny koniec bateryjek ;)
Ja też męczę się już dużo szybciej :) wczoraj po 21 poszłam do nowego mieszkania z psem by pozamiatac i byłam spocona jak szczur [emoji39] fakt było tego pylu pół worka bo mój szlifowal, ale kiedyś to bym tego nie odczula... W ogóle szkoda mi mojego faceta bo rano na 7 jedzie do pracy o 15 wpada na obiad a wczoraj nawet nie przyjechał bo szkoda mu było najlepszego światła... I siedzi tam do 23:30... I ja wiem, że nawet na minutę nie siada... A w weekend też 16h tam siedzi i nic nie je... Zmizernieje mi ...

reklama
Ja też męczę się już dużo szybciej :) wczoraj po 21 poszłam do nowego mieszkania z psem by pozamiatac i byłam spocona jak szczur [emoji39] fakt było tego pylu pół worka bo mój szlifowal, ale kiedyś to bym tego nie odczula... W ogóle szkoda mi mojego faceta bo rano na 7 jedzie do pracy o 15 wpada na obiad a wczoraj nawet nie przyjechał bo szkoda mu było najlepszego światła... I siedzi tam do 23:30... I ja wiem, że nawet na minutę nie siada... A w weekend też 16h tam siedzi i nic nie je... Zmizernieje mi ...

Może też go dopadł syndrom wicia gniazda.. :) Ale w sumie miło ze taki wkręcony... Podrzucaj mu obiadki :)

Może też go dopadł syndrom wicia gniazda.. :) Ale w sumie miło ze taki wkręcony... Podrzucaj mu obiadki :)
Ja mu podrzucam, ale on "nie na czasu"... Kawe pije 3h... Bo chodzi po łyk raz na 10 minut... Podrzucam mu nawet niezdrowe przekąski bo tyle co charuje to nie zaszkodza a lepsze to niz nic... I w ten sposób je pączka 3dniowego... Lody leżą... Kilka dni temu jak nie chciał jeść obiadu bo nie miał czasu czekać aż mu zupa wystygnie schowałam mu klucz od mieszkania i powiedziałam, że dostanie jak zje i musiałam się nawydzierac, że jak nie zje to cały gar wyleje do wc [emoji23] Dziś po pracy jadę z nim bo jutro będzie malował więc trzeba umyć ściany mydłem malarskim, dokładnie odkurzyć i pomyć żeby się od tego syfu czyste ściany nie budziły :) a no i dziś zrobię schabowe z ziemniakami i pomidorami żeby zjadł coś porządnego... Bo jak go nie zmusze byłby cały dzień na 4 kanapkach...

Te dzieci są myślami w kosmosie, masakra no...

Super! @Renfrii ja mam podobny termin :) Chociaż po ostatnim USG pytałam lekarza czy coś sie wg niego zmienia odnośnie terminu, powiedział że teraz już w ogole nie patrzy na pomiary USG bo każde dziecko jest inne i powinnam sugerować się terminem z OM
Czyli moje marzenia na wcześniejszy poród mogą legnąć w gruzach? Z ostatniej miesiączki wychodzi mi na 29 lipca :(

Czyli moje marzenia na wcześniejszy poród mogą legnąć w gruzach? Z ostatniej miesiączki wychodzi mi na 29 lipca :(

Nie martw się moje tez legły w gruzach po wt wizycie
Dopóki dziecko jest wysoko, szyjka zamknięta to nie nastawiać się na nic szybszego ...
Ja mam termin wg okresu 12.07 chyba [emoji848] bo ja tego nigdy nie pamietam

Nie martw się moje tez legły w gruzach po wt wizycie
Dopóki dziecko jest wysoko, szyjka zamknięta to nie nastawiać się na nic szybszego ...
Ja mam termin wg okresu 12.07 chyba [emoji848] bo ja tego nigdy nie pamietam
Tez mam na 12.07. ciekawe ktora pierwsza :D

Ktoras z Was ma w planach moze rodzic na Madalinskiego w Warszawie?

Witajcie, ja po wczorajszej wizycie, Mikołaj waży już 2 200g. wg wczorajszego badania, wiek maleństwa wyszedł o tydzień do przodu i termin się zmienił na 22 lipca! Ciekawe czy uda się w takim terminie, nie lubię na końcu być :p
Teraz już nie patrzy się na te zmiany terminów, bo każde dziecko rośnie w swoim tempie, może Twój dzidziuś będzie po prostu większy :)

reklama
Do góry