reklama
Karla88
Fanka BB :)
Zapytam w poniedziałek co i jak. Zaraz mam mieć USG. Aż jestem ciekawa jak tu wagowo młody wypadnie
Bardzo fajny, jakbym miała córkę to bym się skusila
No wlasnie?
Właśnie dostałam śniadanie
Do wyboru była albo szynką albo jajko, chleb albo ciemny albo dwa rodzaje jasnego, był jeszcze pomidor, ogórek i sałata ale nie chciałam i do wyboru albo herbata albo kakao, ale te kakao chyba zapomnieli wsypac i jogurt albo truskawkowy albo naturalny.
Uuuu ale inclusive [emoji39][emoji39][emoji39]
Nie wiem czy maja dla chłopców ale tez bym taki chętnie wzięła
Renfrii
Hej ja kupiłam 2 op. te z Dady new born, a jakie będą okaże się w praktyce, zawsze będziesz mogła zmienić jak maleństwu nie podpasują.
SzczęśliwaCiężarna
Ja uznalam, że nie ma sensu bo przez ten miesiąc wszystko już będzie zwietrzale, zleżałe i znów bym prala ja wypralam tylko rzeczy do szpitalaWow.. Chyba naprawę powinnam się wziąć do roboty.... [emoji15]
Kurcze, miala miec dzis lub jutro. Moglaby dac znac[emoji53]
u nas z 19 na 14 zmieniło ale i tak ciągnie ciągnie nam sie dni wolnej lecą he terazWitajcie, ja po wczorajszej wizycie, Mikołaj waży już 2 200g. wg wczorajszego badania, wiek maleństwa wyszedł o tydzień do przodu i termin się zmienił na 22 lipca! Ciekawe czy uda się w takim terminie, nie lubię na końcu być
JustMe fran dogadałby się z ta moja francą małą [emoji23]
Te dzieci są myślami w kosmosie, masakra no...
Jestem po USG, wszystko z młodym ok wg tego sprzętu wyszło 2900g. Szyjka koło 2cm. Pani która robiła USG powiedziała że fajnie jakbym jeszcze wytrzymała 2,5 tyg żeby donosić.
Super! @Renfrii ja mam podobny termin Chociaż po ostatnim USG pytałam lekarza czy coś sie wg niego zmienia odnośnie terminu, powiedział że teraz już w ogole nie patrzy na pomiary USG bo każde dziecko jest inne i powinnam sugerować się terminem z OM
reklama
Ja uznalam, że nie ma sensu bo przez ten miesiąc wszystko już będzie zwietrzale, zleżałe i znów bym prala ja wypralam tylko rzeczy do szpitala
Ja popiorę wszystko po ślubie, muszę sobie jakoś dawkować robotę bo czuję już powolny koniec bateryjek
Podziel się: