reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zapytam w poniedziałek co i jak. Zaraz mam mieć USG. Aż jestem ciekawa jak tu wagowo młody wypadnie :)

Bardzo fajny, jakbym miała córkę to bym się skusila :)

No wlasnie?

Właśnie dostałam śniadanie :p
Do wyboru była albo szynką albo jajko, chleb albo ciemny albo dwa rodzaje jasnego, był jeszcze pomidor, ogórek i sałata ale nie chciałam i do wyboru albo herbata albo kakao, ale te kakao chyba zapomnieli wsypac i jogurt albo truskawkowy albo naturalny.

Uuuu ale inclusive [emoji39][emoji39][emoji39]

Nie wiem czy maja dla chłopców ale tez bym taki chętnie wzięła

Witajcie, ja po wczorajszej wizycie, Mikołaj waży już 2 200g. wg wczorajszego badania, wiek maleństwa wyszedł o tydzień do przodu i termin się zmienił na 22 lipca! Ciekawe czy uda się w takim terminie, nie lubię na końcu być :p
u nas z 19 na 14 zmieniło :D ale i tak ciągnie ciągnie nam sie dni wolnej lecą he teraz

JustMe fran dogadałby się z ta moja francą małą [emoji23]

Te dzieci są myślami w kosmosie, masakra no...

Jestem po USG, wszystko z młodym ok :) wg tego sprzętu wyszło 2900g. Szyjka koło 2cm. Pani która robiła USG powiedziała że fajnie jakbym jeszcze wytrzymała 2,5 tyg żeby donosić.

Super! @Renfrii ja mam podobny termin :) Chociaż po ostatnim USG pytałam lekarza czy coś sie wg niego zmienia odnośnie terminu, powiedział że teraz już w ogole nie patrzy na pomiary USG bo każde dziecko jest inne i powinnam sugerować się terminem z OM

reklama
Do góry