reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zapytam w poniedziałek co i jak. Zaraz mam mieć USG. Aż jestem ciekawa jak tu wagowo młody wypadnie :)

Bardzo fajny, jakbym miała córkę to bym się skusila :)

No wlasnie?

Właśnie dostałam śniadanie :p
Do wyboru była albo szynką albo jajko, chleb albo ciemny albo dwa rodzaje jasnego, był jeszcze pomidor, ogórek i sałata ale nie chciałam i do wyboru albo herbata albo kakao, ale te kakao chyba zapomnieli wsypac i jogurt albo truskawkowy albo naturalny.

Uuuu ale inclusive [emoji39][emoji39][emoji39]

Nie wiem czy maja dla chłopców ale tez bym taki chętnie wzięła

Witajcie, ja po wczorajszej wizycie, Mikołaj waży już 2 200g. wg wczorajszego badania, wiek maleństwa wyszedł o tydzień do przodu i termin się zmienił na 22 lipca! Ciekawe czy uda się w takim terminie, nie lubię na końcu być :p
u nas z 19 na 14 zmieniło :D ale i tak ciągnie ciągnie nam sie dni wolnej lecą he teraz

JustMe fran dogadałby się z ta moja francą małą [emoji23]

Te dzieci są myślami w kosmosie, masakra no...

Jestem po USG, wszystko z młodym ok :) wg tego sprzętu wyszło 2900g. Szyjka koło 2cm. Pani która robiła USG powiedziała że fajnie jakbym jeszcze wytrzymała 2,5 tyg żeby donosić.

Super! @Renfrii ja mam podobny termin :) Chociaż po ostatnim USG pytałam lekarza czy coś sie wg niego zmienia odnośnie terminu, powiedział że teraz już w ogole nie patrzy na pomiary USG bo każde dziecko jest inne i powinnam sugerować się terminem z OM

reklama
Do góry