ja bralam w drugiej ciazy na bolerioze.nie martw sie dostaniesz penicyline bezpieczna w ciazyCześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo.
reklama
Margana
Fanka BB :)
Sa antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciazy i na pewno taki dostaniesz. Jesli jest infekcja bakteryjna to nie ma na co czekac, bo to bakyeria moze zaszkodzic maluszkowi, nie antybiotyk.Cześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo.
Ja bralam w pierwszej ciazy i corka urodzila sie zdrowa.
SzczęśliwaCiężarna
Pamiętaj, że sprzęt u Twojego lekarza jest inny niż w szpitalu i inne są wyniki[emoji8] i dużo też zależy od tego jak lekarz "zlapie" kosc, obwod brzuszka itp... 1mm robi nawet spora różniceW 31 tyg 1680g... za mało przybrał już mnie boli głowa z nerwów.. Tyle mnie to wszystko kosztuje
Margana
Haha, ja sie nie pisze na kliniki, wiec nie dolacze[emoji6]noz lezycie razem poroscie o jedna sale i razem bedziecie tulic jutro jade na wystep corci do hali stulecia moze was odwiedzic chyba ze im zemdleje to mnie dowiaza do was i wtedy we 3 to jakas smiechoterapie zrobimy albo poprosimy o gaz rozweselacy DZIEWCZYNY BEDZIE DOBRZE
no w sumie planuje borowska bo najblizej .ale i tak zaczynam panikowac co ze starszakami jak zaczne rodzic. Jesli w nocy budzic i do auta wsadzic i maz z nimi woci taksowkanie nie pojade boje sie ze facetowi urodze lub toreb w skurczach nie donioseHaha, ja sie nie pisze na kliniki, wiec nie dolacze[emoji6]
Agatka29
Jak z czasem oczekiwania ?.Zamówione w końcu
Ja materac zamówiłam,teraz pora na łóżeczko
Renfrii
To mnie troszkę uspokoiłaś, to moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię tym wszystkim.Sa antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciazy i na pewno taki dostaniesz. Jesli jest infekcja bakteryjna to nie ma na co czekac, bo to bakyeria moze zaszkodzic maluszkowi, nie antybiotyk.
Ja bralam w pierwszej ciazy i corka urodzila sie zdrowa.
Renfrii
Mam taką nadzieję, uspokoiłaś mnie troszkę, dziękija bralam w drugiej ciazy na bolerioze.nie martw sie dostaniesz penicyline bezpieczna w ciazy
Na patologii???Jeszcze nie lekarz powiedzial zobaczymy co bedzie Tak właśnie czekam na ktg
reklama
Margana
Super! Bardzo podobne do naszego, tylko kolor inny[emoji5]Zamówione w końcu
Podziel się: