reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo. :sad::sad::sad:
ja bralam w drugiej ciazy na bolerioze.nie martw sie dostaniesz penicyline bezpieczna w ciazy

reklama
Cześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo. :sad::sad::sad:
Sa antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciazy i na pewno taki dostaniesz. Jesli jest infekcja bakteryjna to nie ma na co czekac, bo to bakyeria moze zaszkodzic maluszkowi, nie antybiotyk.
Ja bralam w pierwszej ciazy i corka urodzila sie zdrowa.

noz lezycie razem poroscie o jedna sale i razem bedziecie tulic jutro jade na wystep corci do hali stulecia moze was odwiedzic chyba ze im zemdleje to mnie dowiaza do was i wtedy we 3 to jakas smiechoterapie zrobimy albo poprosimy o gaz rozweselacy DZIEWCZYNY BEDZIE DOBRZE
Haha, ja sie nie pisze na kliniki, wiec nie dolacze[emoji6]

Haha, ja sie nie pisze na kliniki, wiec nie dolacze[emoji6]
no w sumie planuje borowska bo najblizej .ale i tak zaczynam panikowac co ze starszakami jak zaczne rodzic. Jesli w nocy budzic i do auta wsadzic i maz z nimi woci taksowkanie nie pojade boje sie ze facetowi urodze lub toreb w skurczach nie doniose

Zamówione w końcu :D
bf89f50040778f00ede97e52b7ed
Jak z czasem oczekiwania ?.
Ja materac zamówiłam,teraz pora na łóżeczko

Sa antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciazy i na pewno taki dostaniesz. Jesli jest infekcja bakteryjna to nie ma na co czekac, bo to bakyeria moze zaszkodzic maluszkowi, nie antybiotyk.
Ja bralam w pierwszej ciazy i corka urodzila sie zdrowa.
To mnie troszkę uspokoiłaś, to moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię tym wszystkim.

reklama
Do góry