reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo. :sad::sad::sad:
ja bralam w drugiej ciazy na bolerioze.nie martw sie dostaniesz penicyline bezpieczna w ciazy

reklama
Cześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo. :sad::sad::sad:
Sa antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciazy i na pewno taki dostaniesz. Jesli jest infekcja bakteryjna to nie ma na co czekac, bo to bakyeria moze zaszkodzic maluszkowi, nie antybiotyk.
Ja bralam w pierwszej ciazy i corka urodzila sie zdrowa.

noz lezycie razem poroscie o jedna sale i razem bedziecie tulic jutro jade na wystep corci do hali stulecia moze was odwiedzic chyba ze im zemdleje to mnie dowiaza do was i wtedy we 3 to jakas smiechoterapie zrobimy albo poprosimy o gaz rozweselacy DZIEWCZYNY BEDZIE DOBRZE
Haha, ja sie nie pisze na kliniki, wiec nie dolacze[emoji6]

Haha, ja sie nie pisze na kliniki, wiec nie dolacze[emoji6]
no w sumie planuje borowska bo najblizej .ale i tak zaczynam panikowac co ze starszakami jak zaczne rodzic. Jesli w nocy budzic i do auta wsadzic i maz z nimi woci taksowkanie nie pojade boje sie ze facetowi urodze lub toreb w skurczach nie doniose

Zamówione w końcu :D
bf89f50040778f00ede97e52b7ed
Jak z czasem oczekiwania ?.
Ja materac zamówiłam,teraz pora na łóżeczko

Sa antybiotyki bezpieczne dla kobiet w ciazy i na pewno taki dostaniesz. Jesli jest infekcja bakteryjna to nie ma na co czekac, bo to bakyeria moze zaszkodzic maluszkowi, nie antybiotyk.
Ja bralam w pierwszej ciazy i corka urodzila sie zdrowa.
To mnie troszkę uspokoiłaś, to moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię tym wszystkim.

reklama
Do góry