reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooo to już poród coraz bliżej [emoji16]
Taaa... A ja tak słabo się czuję, że chciałabym już nie mieć brzuszka tylko córcię w wozeczku... Ale liczę, że szybko minie. Zuzia jest nisko, szyjka miękka to może uda się ciut wcześniej. Byle nie do 20.06, bo wtedy mam Akademie w przedszkolu córeczki. Chyba bym umarła, gdybym nie mogła się na niej pojawić...

reklama
Leżę i lecą mi łzy :( tak bardzo się boję :( 35+2 a on taki maleńki :( Anastazja pochowana a teraz problemy z moim organizmem :( jestem załamana.. Mam c.ujowy organizm.. :( co więcej mam zrobić.. :(
36tc to juz nie jest zle, nawet jak by cieli. A waga to indywidualna sprawa. Do tej pory przeplywy byly dobre, a i teraz nie sa zle, tylko na granicy, wiec na waga to jego uroda a nie jakies zaburzenie.
Obys jeszcze wytrzymala te 2 tygodnie, ale nawet jak nie to nie bedzie wcale tak zle jak Ci sie wydaje.

Leżę i lecą mi łzy :( tak bardzo się boję :( 35+2 a on taki maleńki :( Anastazja pochowana a teraz problemy z moim organizmem :( jestem załamana.. Mam c.ujowy organizm.. :( co więcej mam zrobić.. :(
Anastazja nie zmarła z winy Twojego organizmu więc się tym nie obarczaj... To był po prostu pech, że na Was trafiło... A teraz już jesteś w końcówce ciąży i Twój organizm cały czas dawał Maksiowi wszystko czego tylko potrzebowal i nic mu nie brakowało [emoji8] jest Malutki też dlatego, że Ty byłaś drobniutka... Tak samo jak u Karli... Pomysl, że gdyby przeplyw był idealny to miałby 300g więcej... Nie miałby 2700 tak jak u niektórych w tym tc bo nie ma po kim...

Taaa... A ja tak słabo się czuję, że chciałabym już nie mieć brzuszka tylko córcię w wozeczku... Ale liczę, że szybko minie. Zuzia jest nisko, szyjka miękka to może uda się ciut wcześniej. Byle nie do 20.06, bo wtedy mam Akademie w przedszkolu córeczki. Chyba bym umarła, gdybym nie mogła się na niej pojawić...
U mnie 36+0 i czekam z utęsknieniem na 37 a nawet więcej !!!

Ja też już ciężko znoszę choć 2 tygodnie mam młodsza ciąże :) dziś gdy chodziłam po mieście dwa razy aż się w pół zgielam taki miałam ucisk na krocze

reklama
Do góry