reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@marika, nawet nie myśl że w jakiś sposób coś jest Twoją winą! Ty jesteś super dzielną kobietą- przede wszystkim!!! A tak jak dziewczyny piszą- Maks może być drobny po Tobie kub pomiary mogą też się mylić... są różne opcje!!

@Galadriela Tobie też życzę siły!

Mega bzdura... ale kiedyś też kupowałam ubrania Frankowi online, zamówiłam z odbiorem w sklepie i potem jeszcze 2 bluzki wymieniłam już w sklepie na inne- patrzę, cena też inna. Koleś do mnie na luzie, ze na stronie ma niższe ceny bo w sklepie kosztuje go czynsz itp... Jak dla mnie słaby argument, powinien sobie moim zdaniem skalkulować tak, żeby nikt nie czuł się oszukany...

@Karoolka, wow! Jaka waga :)

Młody oczywiście w ciągu dnia już czuje się normalnie, tyle że ma średni apetyt, za to ja mam jakieś jazdy w brzuchu.. cholera wie co, czy mdłości czy bardziej akcja kibelek.. Eh. Częściej miewam takie atrakcje teraz niż na początku...

Wiem coś o tym. Ja po ślubie pewnie będę w szoku że nie mam nic do roboty ;)

Byłam dzisiaj podpisać umowę ze szpitalem, po 33 tc już bezpiecznie przyjmują. Od 36 tc robią regularnie KTG, czeka mnie jeszcze konsultacja z anestezjologiem, neonatologiem i położną.

A pytałaś o ten koktajl??

reklama
no my mieszkamy na grabiszynku a tesciowie na praczach wiec nijak po drodze blisko nas babcia meza , niby nie raz proponowala pomoc ale ona wiekowa schorowana i prawie nid widzi wiec raczej nie chce jej obciazac moja dwojka
No to faktycznie kiepsko. A rodzice w razie co nie mogliby podjechac?
Ja mieszkam kolo Twoich rodzicow[emoji3]

@marika, nawet nie myśl że w jakiś sposób coś jest Twoją winą! Ty jesteś super dzielną kobietą- przede wszystkim!!! A tak jak dziewczyny piszą- Maks może być drobny po Tobie kub pomiary mogą też się mylić... są różne opcje!!

@Galadriela Tobie też życzę siły!

Mega bzdura... ale kiedyś też kupowałam ubrania Frankowi online, zamówiłam z odbiorem w sklepie i potem jeszcze 2 bluzki wymieniłam już w sklepie na inne- patrzę, cena też inna. Koleś do mnie na luzie, ze na stronie ma niższe ceny bo w sklepie kosztuje go czynsz itp... Jak dla mnie słaby argument, powinien sobie moim zdaniem skalkulować tak, żeby nikt nie czuł się oszukany...

@Karoolka, wow! Jaka waga :)

Młody oczywiście w ciągu dnia już czuje się normalnie, tyle że ma średni apetyt, za to ja mam jakieś jazdy w brzuchu.. cholera wie co, czy mdłości czy bardziej akcja kibelek.. Eh. Częściej miewam takie atrakcje teraz niż na początku...

Wiem coś o tym. Ja po ślubie pewnie będę w szoku że nie mam nic do roboty ;)

Byłam dzisiaj podpisać umowę ze szpitalem, po 33 tc już bezpiecznie przyjmują. Od 36 tc robią regularnie KTG, czeka mnie jeszcze konsultacja z anestezjologiem, neonatologiem i położną.
Fajne takie konsultacje przed[emoji3]
Oby Wam sie nic nie rozwinelo!

reklama
Do góry