reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

no w sumie planuje borowska bo najblizej .ale i tak zaczynam panikowac co ze starszakami jak zaczne rodzic. Jesli w nocy budzic i do auta wsadzic i maz z nimi woci taksowkanie nie pojade boje sie ze facetowi urodze lub toreb w skurczach nie doniose
A nie masz komu ich podrzucic?
My mamy po drodze moich rodzicow, wiec nawet w nocy budzimy mloda i zostawiamy u nich po drodze do szpitala.

reklama
A nie masz komu ich podrzucic?
My mamy po drodze moich rodzicow, wiec nawet w nocy budzimy mloda i zostawiamy u nich po drodze do szpitala.
no my mieszkamy na grabiszynku a tesciowie na praczach wiec nijak po drodze blisko nas babcia meza , niby nie raz proponowala pomoc ale ona wiekowa schorowana i prawie nid widzi wiec raczej nie chce jej obciazac moja dwojka

Zamówione w końcu :D
bf89f50040778f00ede97e52b7ed
Ja jeszcze nie kupione :D

Cześć dziewczyny, mam lekką załamke, mam złe wyniki i lekarz powiedział, że jak jutro znowu źle wyjdą to będę musiała brać antybiotyki bo możliwe, że mam infekcje bakteryjną... Jego mina mówiła jednak znacznie coś gorszego.... Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciąży
? czy to bezpieczne dla dziecka? Boję siię bardzo. :sad::sad::sad:
Ja brałam, dostawałam w 35tc w szpitalu. Na tym etapie to nic strasznego.

Pamiętaj, że sprzęt u Twojego lekarza jest inny niż w szpitalu i inne są wyniki[emoji8] i dużo też zależy od tego jak lekarz "zlapie" kosc, obwod brzuszka ty itp... 1mm robi nawet spora różnice
moja wazyła w 31 tyg 1580 zaczełam panikować ale lekarz mnie uspokoił ze będzie porostu drobna tydzień temu wżyła juz 1980

reklama
@marika, nawet nie myśl że w jakiś sposób coś jest Twoją winą! Ty jesteś super dzielną kobietą- przede wszystkim!!! A tak jak dziewczyny piszą- Maks może być drobny po Tobie kub pomiary mogą też się mylić... są różne opcje!!

@Galadriela Tobie też życzę siły!

podzielę się z Wami pewnym absurdem. Dzwoniłam przed chwila do sklepu gdzie mamy zamówiony wózek w sprawie stojaka do wanienki. U nich stacjonarnie kosztuje 69zł a online 57, ale pan mi doradził żeby zamówiła przez internet z odbiorem w sklepie wtedy 57

Mega bzdura... ale kiedyś też kupowałam ubrania Frankowi online, zamówiłam z odbiorem w sklepie i potem jeszcze 2 bluzki wymieniłam już w sklepie na inne- patrzę, cena też inna. Koleś do mnie na luzie, ze na stronie ma niższe ceny bo w sklepie kosztuje go czynsz itp... Jak dla mnie słaby argument, powinien sobie moim zdaniem skalkulować tak, żeby nikt nie czuł się oszukany...

@Karoolka, wow! Jaka waga :)

Ojej, oby mlodemu nic sie nie rozwinelo!

Młody oczywiście w ciągu dnia już czuje się normalnie, tyle że ma średni apetyt, za to ja mam jakieś jazdy w brzuchu.. cholera wie co, czy mdłości czy bardziej akcja kibelek.. Eh. Częściej miewam takie atrakcje teraz niż na początku...

A mi dni leca jak szalone... Czasu usiąść czasem nie mam... A jeszcze przede mną tyyyyle roboty... Czyje, że jak po porodzie poloza mnie w szpitalu to będę się czula jak na wspanialych wakacjach all inclusive [emoji16][emoji16][emoji16]

Wiem coś o tym. Ja po ślubie pewnie będę w szoku że nie mam nic do roboty ;)

Byłam dzisiaj podpisać umowę ze szpitalem, po 33 tc już bezpiecznie przyjmują. Od 36 tc robią regularnie KTG, czeka mnie jeszcze konsultacja z anestezjologiem, neonatologiem i położną.

Do góry