reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O wow...! Ale zleciało [emoji15]

Dzień dobry...! [emoji4] Mega dobrze mi się spało a obudziła mnie jakaś poje.....a mucha [emoji19][emoji19]
U mnie pobudka o 6 i już nie usnęłam... O 3 też pobudka bo jedna cukier sprawdza o 12 w nocy odsłuchy tętna i tak w kółko.. Jak tu spać :/ i jestem później cały dzień przyje..na jak kopnięta gęś

Oj, ciężka ta przeprowadzka.... [emoji20]
U nas rozkładam to na kilka dni, a sprzątanie po łebkach, byle jakoś było itd..... [emoji6]
No wlasnie ja tak nie umiem... Chcialabym of razu wszystko zrobic i miec czysto i przez to od kilku dni jest kłótnia z mezem. On mi kaze lezec a on zrobi tylko ze ja nie usiedze na dupie [emoji53][emoji53]

No wlasnie ja tak nie umiem... Chcialabym of razu wszystko zrobic i miec czysto i przez to od kilku dni jest kłótnia z mezem. On mi kaze lezec a on zrobi tylko ze ja nie usiedze na dupie [emoji53][emoji53]
Też bym chciała mieć wszystko już zrobione....
Ale powiem tak - ponad pół roku leżenia skutecznie uczy cierpliwości, zwłaszcza jak musisz leżeć z powodu krwawienia i nie wolno ci zrobić nic... Człowiek wtedy naprawdę robi się bardziej tolerancyjny w stosunku do brudnej podłogi itd.
I dla mnie to prosta kwestia - mój komfort psychiczny, że mam czysto, ogarnięte jak bym chciała itd, czy dobro mojego dziecka, nawet kosztem brudnej łazienki itd...
Ja od listopada wybrałam to drugie... A błyszczącą łazienkę, czyste okna i posprzątane tak, jak bym chciała będę miała po porodzie, jak już będzie to tylko kwestia mojego samopoczucia czy zmęczenia, a nie będzie się wiązało z jakimkolwiek ryzykiem dla Hani

Też bym chciała mieć wszystko już zrobione....
Ale powiem tak - ponad pół roku leżenia skutecznie uczy cierpliwości, zwłaszcza jak musisz leżeć z powodu krwawienia i nie wolno ci zrobić nic... Człowiek wtedy naprawdę robi się bardziej tolerancyjny w stosunku do brudnej podłogi itd.
I dla mnie to prosta kwestia - mój komfort psychiczny, że mam czysto, ogarnięte jak bym chciała itd, czy dobro mojego dziecka, nawet kosztem brudnej łazienki itd...
Ja od listopada wybrałam to drugie... A błyszczącą łazienkę, czyste okna i posprzątane tak, jak bym chciała będę miała po porodzie, jak już będzie to tylko kwestia mojego samopoczucia czy zmęczenia, a nie będzie się wiązało z jakimkolwiek ryzykiem dla Hani
Dopóki mieszkałam u mamy to oprócz wyjazdow na zakupy czy kręcenia sie po domu to lezalam. A teraz od soboty non stop na nogach a nawet na kolanach przy sprzątaniu i dopiero poczułam co to spuchniete nogi[emoji19] no ale najgorsze za mna i teraz lezakuje[emoji4] jeszcze tylko w czwartek wyjazd po meble i do ikei to tez się nabiegam

reklama
Do góry