reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie mamusie ;) milego dnia kazdej zycze i powodzenia na wizytach i o dobre wiesci dla tych w szpitalu. Snilo mi sie ze urodzilam malego i nie mialam go w co ubrac ibze ubranka mi poginely no masakra jakas i ze tak sienzarzekaallam ze wytrzymam do poczatku lipca .. Jeszcze wczoraj porody ogladalam. Dzis chce isc do pepco jakies drobiazgi jeszcze kupic ale zobaczymy co minz tego wyjdzie

Hah sam się będzie tym autem bawił pewnie :D
Mój Paweł zawsze w sklepach typu Smyk mówi, że marzy o synku... A ja wiem dlaczego.. Sam chciałby pobawić się tymi zabawkami. [emoji23][emoji23] Zawsze przy Lego zatrzymuje się dłużej, ale póki co może kupować tylko Lego Friends [emoji23]

Aaaa moja siostra zaczęła rodzić. Jutro miała iść na wywołanie, a tu dziś o 3.30 zaczęły jej się skurcze.

Mój Paweł zawsze w sklepach typu Smyk mówi, że marzy o synku... A ja wiem dlaczego.. Sam chciałby pobawić się tymi zabawkami. [emoji23][emoji23] Zawsze przy Lego zatrzymuje się dłużej, ale póki co może kupować tylko Lego Friends [emoji23]

Aaaa moja siostra zaczęła rodzić. Jutro miała iść na wywołanie, a tu dziś o 3.30 zaczęły jej się skurcze.
To trzymamy kciuki za siostrę [emoji16]

reklama
Do góry