reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1527682232229.jpeg
1527682244991.jpeg

Załączniki

• 1527682232229.jpeg
    1527682232229.jpeg
    619 KB · Wyświetleń: 427
  • 1527682244991.jpeg
    1527682244991.jpeg
    737,6 KB · Wyświetleń: 424
reklama
Czekaj, ale żółtaczka fizjologiczna powstaje przez rozpad hemoglobiny z krwinek, o ile pamiętam z fizjologii... Co właściwie ma mleko mamy v do tego?
tak , u nas po obnizeniu fototerapia wzrosla bilirubina znowu i dlatego mielismy komplet badan itp i wyszlo, ze to zwiazane z pokarmem, nie patologiczne...ale i nieta typowa fizjologiczna

Nie sadze by sie nie znal, bardzo uproscil dla mnie wytlumaczenie, ze nie jest to zoltaczka patologiczna a ma zwiazek z pokarmem , ze nie ma sie czym martwic ...
Faktem jest, ze lekarze nie zawsze maja ochote tlumaczyc profesjonalnie, moze mu sie nie chcialo robic wykladu o rozkladzie hemoglobiny itp , mozna sobie zawsze doczytac na necie ;)
najwazniejsze ,ze mnie uspokoil, zoltaczke ogarnal a mala byla karmiona do 23 miesiaca zycia:D
Link do: Żółtaczka związana z karmieniem piersią | Gastroenterologia Praktyczna - czasopismo lekarza praktyka
Ok. Zgadzam sie ze wszystkim. Mi tylko chodzilo o to, ze pokarm kobiecy nie moze byc za chudy lub za tlusty, jak kiedys uwazano. Pokarm jest zawsze odpowiedni[emoji5]

Ok. Zgadzam sie ze wszystkim. Mi tylko chodzilo o to, ze pokarm kobiecy nie moze byc za chudy lub za tlusty, jak kiedys uwazano. Pokarm jest zawsze odpowiedni[emoji5]
to inna bajka, masz racje ,pokarm jest zawsze ok :D
dostosowuje sie tez do sytuacji dziecka taki madry jest:)

Cześć babeczki!

Czekam na wizytę i właśnie mi się wyświetliło ze rabaty w HM online do 40% ale jeszcze nie sprawdziłam co dają :)

Dziewczyny, czy przy takich upałach tez pijecie pokrzywe? Nie odwodni nas...?

reklama
Cześć babeczki!

Czekam na wizytę i właśnie mi się wyświetliło ze rabaty w HM online do 40% ale jeszcze nie sprawdziłam co dają :)

Dziewczyny, czy przy takich upałach tez pijecie pokrzywe? Nie odwodni nas...?
Ja w ogole tetaz mniej pije cieplych napojow, wiec i pokrzywe rzadziej.

Powodzenia na wizycie!

Do góry