sama auta nie prowadz w skurczach nie da rady zostaje taksowka lub karetkaA ja się zastanawiam, czy dam radę sama dojechać do szpitala w razie czego - mam ok. 30 km
reklama
Margana
Fanka BB :)
Ja dostalam od pediatry, bo wypisala mi na corke.A recepta od gin czy kogo?
Wlasnie tu jest problem, ze trzeba poszukac kogos kto wypisze. A generalnie problemow nie powinni robic, bo to i tak recepta na 100%, wiec NFZ nie bedzie kontrolowal.
Margana
Lekarze w ogole nie znaja sie na kp. Pokarm nie moze byc ani za ciezki, ani za slaby. Zmienia sie wraz z wiekiem dziecka i zawsze jest odpowiedni dla danego dziecka.bardzo dobry neonatolog , powiedzial, ze taka jest przyczyna i zeby sie nie martwic bo to swietna wiadomosc , malej zrobil badania i kazal spokojnie dalej karmic i czekac az uklad pokarmowy dojrzeje ...
troche wczesniej mojej cioci lekarz w pl kazal odstawic od piersi przez to to dopiero leczenie...
A w Polsce to prawda. Jeszcze kilka lat temu niektorzy lekarze kazali odstawiac od piersi przy zoltaczce. Nie wiem jak jest teraz.
Margana
O kurcze, to wspolczuje[emoji53] Oby jednak obylo sie bez przygod!o powrot sie jeszcze nie martwie, najpierw czy dojade czy bedzie maz? czy bede musiala kogos szukac? czy dojde do auta?
Dobrze, ze chociaz masz dzieci juz duze i nie musisz sie jeszcze martwic co z maluchem zrobic[emoji6]
Margana
No ja zamietzam skozystac za miesiac po zdjeciu pessara[emoji6]No właśnie... Człowiek nie wielbłąd[emoji12]
Jeszcze z 3 miesiace[emoji50][emoji50]
Margana
No teraz to chyba we wsxystkich szpitalach szczepia Euvaxem, bo kosztuje o polowe mniej niz Engerix. A dla nas to nie jest duzy koszt, bo jakies 60zl.Spojrzałam na te szczepionki że szpitala i są dwie
Na wzw B 1 dawka Eurax B
Gruźlica BC6
Ale ja totalnie się na tym nie znam
Później już go szczepiłam płatnymi
Margana
No co Ty, sama? Nawet nie probuj, tylko pomysl o tym jak to zaplanowac.A ja się zastanawiam, czy dam radę sama dojechać do szpitala w razie czego - mam ok. 30 km
Lipcowa mamusia
Dzięki właśnie czekam na wypis oby przetrwać do 36 bez skurczy później i tak.nie ma sensu przyjeżdżać bo mówił ze nie podtrzymuja dopiero jakbym rodziła to wtedy[emoji4]To się minelysmy. Ja tez ostatnio lezalam.
A tak na poważnie trzymaj się tam mocno.
Margana
No u mnie miedzy 7.00 a 8.00 takie korki, ze nie wiem czy bym zdazyla dojechac[emoji6] Jednak wolalabym po 18.00[emoji3]jak dla mnie nawet 3-4 ok byle maz jeszcze do pracy nie wyszedl
nad ranem lepiej, korkow nie ma ,parking latwiejszy itp
Haha zeby to sie tak dalo zaplanowac[emoji6]
reklama
Lipcowa mamusia
Ojejku aż tak źle ?współczuję ja do domku czekam na wypis ale już dość mam od soboty leżę. Trzymaj się [emoji10]Witam w klubie ja już leżę od 14 maja...
Podziel się: