reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
bardzo dobry neonatolog , powiedzial, ze taka jest przyczyna i zeby sie nie martwic bo to swietna wiadomosc , malej zrobil badania i kazal spokojnie dalej karmic i czekac az uklad pokarmowy dojrzeje ...
troche wczesniej mojej cioci lekarz w pl kazal odstawic od piersi przez to:o to dopiero leczenie...
Lekarze w ogole nie znaja sie na kp. Pokarm nie moze byc ani za ciezki, ani za slaby. Zmienia sie wraz z wiekiem dziecka i zawsze jest odpowiedni dla danego dziecka.
A w Polsce to prawda. Jeszcze kilka lat temu niektorzy lekarze kazali odstawiac od piersi przy zoltaczce. Nie wiem jak jest teraz.

o powrot sie jeszcze nie martwie, najpierw czy dojade ;) czy bedzie maz? czy bede musiala kogos szukac? czy dojde do auta?:D
O kurcze, to wspolczuje[emoji53] Oby jednak obylo sie bez przygod!
Dobrze, ze chociaz masz dzieci juz duze i nie musisz sie jeszcze martwic co z maluchem zrobic[emoji6]

Spojrzałam na te szczepionki że szpitala i są dwie
Na wzw B 1 dawka Eurax B
Gruźlica BC6
Ale ja totalnie się na tym nie znam
Później już go szczepiłam płatnymi
No teraz to chyba we wsxystkich szpitalach szczepia Euvaxem, bo kosztuje o polowe mniej niz Engerix. A dla nas to nie jest duzy koszt, bo jakies 60zl.

reklama
Do góry