reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej mam nadzieję że wszystkie jesteśmy w dwupaku po pełni ?,jak wstawałam siku to tak pięknie świecił ;/
Następna pełnia pod koniec czerwca wtedy niektóre z nas mogą już się rozpakować ;)
Dziś zaczynam 36 tydzień ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I gratulacje wczorajszych i dobrych wieści !!!

reklama
Hej mam nadzieję że wszystkie jesteśmy w dwupaku po pełni ?,jak wstawałam siku to tak pięknie świecił ;/
Następna pełnia pod koniec czerwca wtedy niektóre z nas mogą już się rozpakować ;)
Dziś zaczynam 36 tydzień ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I gratulacje wczorajszych i dobrych wieści !!!
Wow, 36tc juz[emoji3] Gratulacje!

Witajcie mamusie ;) mam nadzieje ze wszystkie w dwu paku po pelni . ja juz nie spie ale powiem szczerze ze srednio wyspana sie czuje ... Milego dnia i kciuki za wizyty ;)

Jeszcze trochę i będziemy się tulić z naszymi maleństwami ;)
Muszę torby dopakować do końca, chociaż niby wszystko do szpitala leży w osobnej szufladzie zeby się nie pogniotlo,wystarczy przepakować
Marzę jeszcze o 2 tyg będzie skończony 37 ;)
No ja tez mam w planie dzis popakowac.
U mnie 3 tygodnie[emoji5]
A co robicie z synkiem?

No ja tez mam w planie dzis popakowac.
U mnie 3 tygodnie[emoji5]
A co robicie z synkiem?
Po ostatnim pobycie w szpitalu chyba ma uraz że mnie nie było i jak jest nawet u dziadków to po dwóch godzinach chce do mamy ;/
Ciężko teraz będzie ;/
Będzie u teściów ,tak bardzo bym chciała iść urodzić i trzy dni do domku !!!ale się nie nastawiam z synkiem byłam 11dni ,żółtaczkę miał ciężka

reklama
Po ostatnim pobycie w szpitalu chyba ma uraz że mnie nie było i jak jest nawet u dziadków to po dwóch godzinach chce do mamy ;/
Ciężko teraz będzie ;/
Będzie u teściów ,tak bardzo bym chciała iść urodzić i trzy dni do domku !!!ale się nie nastawiam z synkiem byłam 11dni ,żółtaczkę miał ciężka
To moze tym razem sie uda szybciej. Synek sie troche przed czasem urodzil, tak? Pewnie przez to zoltaczka. A wisz jaka szczepionka byl szczepipny po porodzie na zoltaczke?

Do góry