reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej mam nadzieję że wszystkie jesteśmy w dwupaku po pełni ?,jak wstawałam siku to tak pięknie świecił ;/
Następna pełnia pod koniec czerwca wtedy niektóre z nas mogą już się rozpakować ;)
Dziś zaczynam 36 tydzień ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I gratulacje wczorajszych i dobrych wieści !!!

reklama
Hej mam nadzieję że wszystkie jesteśmy w dwupaku po pełni ?,jak wstawałam siku to tak pięknie świecił ;/
Następna pełnia pod koniec czerwca wtedy niektóre z nas mogą już się rozpakować ;)
Dziś zaczynam 36 tydzień ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I gratulacje wczorajszych i dobrych wieści !!!
Wow, 36tc juz[emoji3] Gratulacje!

Witajcie mamusie ;) mam nadzieje ze wszystkie w dwu paku po pelni . ja juz nie spie ale powiem szczerze ze srednio wyspana sie czuje ... Milego dnia i kciuki za wizyty ;)

Jeszcze trochę i będziemy się tulić z naszymi maleństwami ;)
Muszę torby dopakować do końca, chociaż niby wszystko do szpitala leży w osobnej szufladzie zeby się nie pogniotlo,wystarczy przepakować
Marzę jeszcze o 2 tyg będzie skończony 37 ;)
No ja tez mam w planie dzis popakowac.
U mnie 3 tygodnie[emoji5]
A co robicie z synkiem?

No ja tez mam w planie dzis popakowac.
U mnie 3 tygodnie[emoji5]
A co robicie z synkiem?
Po ostatnim pobycie w szpitalu chyba ma uraz że mnie nie było i jak jest nawet u dziadków to po dwóch godzinach chce do mamy ;/
Ciężko teraz będzie ;/
Będzie u teściów ,tak bardzo bym chciała iść urodzić i trzy dni do domku !!!ale się nie nastawiam z synkiem byłam 11dni ,żółtaczkę miał ciężka

reklama
Po ostatnim pobycie w szpitalu chyba ma uraz że mnie nie było i jak jest nawet u dziadków to po dwóch godzinach chce do mamy ;/
Ciężko teraz będzie ;/
Będzie u teściów ,tak bardzo bym chciała iść urodzić i trzy dni do domku !!!ale się nie nastawiam z synkiem byłam 11dni ,żółtaczkę miał ciężka
To moze tym razem sie uda szybciej. Synek sie troche przed czasem urodzil, tak? Pewnie przez to zoltaczka. A wisz jaka szczepionka byl szczepipny po porodzie na zoltaczke?

Do góry