reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja corka urodzona w 38 tygodniu miala zoltaczke , bilirubina po 2dniach spadla na3 wzrosla znowu wiec wyszlismy 10 dni po jej urodzeniu ...wg lekarza powodem byl niedojrzaly uklad pokarmowy , za ciezkie dla niej mleko mialam :D u nas nie szczepia w szpitalu ...
synek urodzony w 36 tyg i lamp nie potrzebowal :D
roznie to bywa ...
Czyli jest nadzieję że drugie dziecko nie będzie miało żółtaczki

reklama
Witam dziewczyny ja już długo niespie , obudziłam się z takim nastawieniem , że dobrze że jestem sama w domu ... mam nadzieję , że nikt się tej nocy nierozpakowal. Miłego dnia i udanych wizyt

To wcale nie jest dziwne pytanie, a wrecz bardzo dobre. Corke urodzilam w listopadzie i nie mialam talich watpliwosci. A teraz nawet o tym nie pomyslalam.

no wlasnie ciezki temat nie chche zrobic krzywdy dzidziusiowi swoja niewiedza... a moze jakies mamy ktore rodzily w lecie sie wypowiedza, to dosc wazna kwestia szczcegolnie dla mam ktore mieszkaja daleko od szpitala... u mnie ejszczce nie ma tragedii bo mieszkam 13 km od szpitala ale sa mamy ktore maja 30 km i wiecej...

wy o fajkach pisałyście, a ja się nie mogę doczekać wina, zimnego piwa ;) ale do września już bliżej niż dalej :p

@wronka ja byłam w Polanicy na IP jak byliśmy na Sylwestrze, widać, że nowy zadbany szpital :)

ile sztuk pampersów kupujecie do domu na początek?

czy jesteśmy szaleni chcąc wyjechać na parę dni w drugiej połowie czerwca?

super, że na wczorajszych wizytach wszystko w porządku :)

za dzisiejsze kciuki :)

ja dziś muszę dom ogarnąć oraz ciasto potem podgotować obiad, bo mamy teściów na obiedzie i moich rodziców
Piwka zimnego też.byśmy się napiły a jak by cygarek do piwka smakował he ..byłam.w biedronce i były pampersy za 50 zł 144 szt dwójki chyba się opłaca ..kupić

no wlasnie ciezki temat nie chche zrobic krzywdy dzidziusiowi swoja niewiedza... a moze jakies mamy ktore rodzily w lecie sie wypowiedza, to dosc wazna kwestia szczcegolnie dla mam ktore mieszkaja daleko od szpitala... u mnie ejszczce nie ma tragedii bo mieszkam 13 km od szpitala ale sa mamy ktore maja 30 km i wiecej...
Ja mam szpital 2 km od siebie ale nie.chce tam rodzić .i mam.nadzieję że dojadę 30 km do szpitala.w którym chce rodzić

reklama
Do góry