reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

bo niektóre w tych Lidlach biedronkach karierki są bardzo nie przyjemne ja dostaje szału jak w biedronce jak nie poczekają aż spakuję zakupy tylko następną osobę obsługują moze tez dlatego ze mieszkałam w angli a tam troszkę inna kultura
Tak tylko w Biedronce tak muszą, bo to jakoś na czas idzie, że na jednego klienta ileś tam mają przeznaczone minut obsługi. Pewnie w Lidlu jest podobnie.
Tak, w UK jest zupełnie inaczej no ale co zrobic. Mieszkamy w innych realiach :-D
Ale też mnie denerwują sytuacje gdy ktoś "nie widzi" ciąży. Taka znieczulica jest okropna. Nie wiem może zazdrość o 500+ hehe

reklama
Tak tylko w Biedronce tak muszą, bo to jakoś na czas idzie, że na jednego klienta ileś tam mają przeznaczone minut obsługi. Pewnie w Lidlu jest podobnie.
Tak, w UK jest zupełnie inaczej no ale co zrobic. Mieszkamy w innych realiach :-D
Ale też mnie denerwują sytuacje gdy ktoś "nie widzi" ciąży. Taka znieczulica jest okropna. Nie wiem może zazdrość o 500+ hehe
To tutaj tak w Aldi jest Boże katastrofa :/ człowiek nienadaza wrzucać do koszyka bo o pakowaniu na bieżąco to można zapomnieć

ja pewnie tez wrócę tylko mam nadzieje ze będę mniej juz palić niż wcześniej koleżanka miesiąc karmiła tylko bo tak jej sie palić chciało
Ja paliłam. Od kiedy jestem w ciaży całkowicie mnie odrzuciło, mdli mnie na myśl o papierosie, a jak idę za kimś kto pali to rozglądam sie za koszami na smieci żeby tam zwymiotować. Mam nadzieję, że uda mi się nie wrócić ale mam tak stresującą pracę, że nie wiem czy się da. Fajnie by było. Nawet nie mysle ile kasy na to idzie, ale przede wszystkim o zdrowie mi chodzi :) Będę Mamą i chcę być nią jak najdłużej

jakie ubranka pakujecie dla dzieci do szpitala i ile czego?
Wiem, że w niektórych szpitalach potrzebne są tylko ciuchy na wyjście, ale ja nie wiem wciąż, do którego szpitala pojadę, więc chcę być przygotowana jakoś ogólnie
Ja chyba wezme tylko body z krotkim rekawkiem. Tak ze 3 sztuki.

Ja paliłam. Od kiedy jestem w ciaży całkowicie mnie odrzuciło, mdli mnie na myśl o papierosie, a jak idę za kimś kto pali to rozglądam sie za koszami na smieci żeby tam zwymiotować. Mam nadzieję, że uda mi się nie wrócić ale mam tak stresującą pracę, że nie wiem czy się da. Fajnie by było. Nawet nie mysle ile kasy na to idzie, ale przede wszystkim o zdrowie mi chodzi :) Będę Mamą i chcę być nią jak najdłużej
Jola Ty yezpalilas? Chyba mi gdzies umknelo?
Cos Ty az tak Cie odrzucilo? To ciekawe. Mnie tym raxem malo ciagnie, ale nie powiem, ze bym bie zapalila. Za to w pierwszej ciazy to az mbie skrecalo tak mi sie chcialo palic.

To masz szczęście ze Cię odrzuciło bo mnie ani trochę nawet jak poczuje że ktoś pali to szkoda mi się robi ze ja nie mogę he

reklama
Do góry