Tyle dobrze ze mój też przestał palić razem ze mną bo było by ciężejWspolczuje. Wlasnie tak mialam w pierwszej ciazy.
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Kobitki a jak prasujecie dzieciatu swojemu ubranka to z lewej i prawej strony czy tylko z lewej? I czy polarkowee ubranka też się prasuje? [emoji39]
SzczęśliwaCiężarna
Podzielam Twoje marzenie [emoji16] choć wolałabym 21 stopni i pochmurnoU mnie właśnie burza i ulewa[emoji173][emoji173] od razu inne powietrze się zrobilo...
Marze o tym ale całe lato bylo deszczowe[emoji12][emoji12]
Margana
No wlasnie o to mi chodzilo, ze tak bylo po poprzedniej ciazy. Najpietw yroche, potem coraz wiecej[emoji53]Coś mi się wydaje ze to się może skończyć tylko na naszej nadzieji q.zbiegiem czasu zaczniemy normalnie palić
Margana
No to prawda.Tyle dobrze ze mój też przestał palić razem ze mną bo było by ciężej
Margana
Ja tylko z lewej.Kobitki a jak prasujecie dzieciatu swojemu ubranka to z lewej i prawej strony czy tylko z lewej? I czy polarkowee ubranka też się prasuje? [emoji39]
A polarki zalezy jakie. Wszystko co nie przywiera do zelazka prasuje[emoji6]
Jola92
Tak. W pracy paliłam jak smok. W każdej wolnej chwili. Paczka szła w 2-3 dni. W domu nie paliłam, na imprezach już tak i tez jak smok. Tylko jeden dzień taki miałam jak się czymś mega zdenerwowałam, że kurde zapaliłabym i od razu była by ulga. Oczywiście tego nie zrobiłam, ale marzyłam o papierosie. Na szczęscie już mi minęło. Mam nadzieję, ze nie wrócę, ale będzie meeeega ciężko. Dopóki będe na macierzynskim, wiem, że dam rade, gorzej potemJola Ty yezpalilas? Chyba mi gdzies umknelo?
Cos Ty az tak Cie odrzucilo? To ciekawe. Mnie tym raxem malo ciagnie, ale nie powiem, ze bym bie zapalila. Za to w pierwszej ciazy to az mbie skrecalo tak mi sie chcialo palic.
Mój nie pali i strasznie się tym brzydzi. Byłam mistrzynią w maskowaniu zapachu papierosów, bo sie denerwował, jak czuł ode mnie fajki jak wracałam z pracy.Tyle dobrze ze mój też przestał palić razem ze mną bo było by ciężej
SzczęśliwaCiężarna
No wlasnie nie chciałabym zniszczyćJa tylko z lewej.
A polarki zalezy jakie. Wszystko co nie przywiera do zelazka prasuje[emoji6]
Margana
No wlasnie najgorsze to palenie w pracy[emoji53]Tak. W pracy paliłam jak smok. W każdej wolnej chwili. Paczka szła w 2-3 dni. W domu nie paliłam, na imprezach już tak i tez jak smok. Tylko jeden dzień taki miałam jak się czymś mega zdenerwowałam, że kurde zapaliłabym i od razu była by ulga. Oczywiście tego nie zrobiłam, ale marzyłam o papierosie. Na szczęscie już mi minęło. Mam nadzieję, ze nie wrócę, ale będzie meeeega ciężko. Dopóki będe na macierzynskim, wiem, że dam rade, gorzej potem
Mój nie pali i strasznie się tym brzydzi. Byłam mistrzynią w maskowaniu zapachu papierosów, bo sie denerwował, jak czuł ode mnie fajki jak wracałam z pracy.
reklama
Paczka na 2 .3 dni chciała Bym tak na to.jak smok nie ma.się czym chwalić nawet paczka na.jeden.dzień a jak impreza wieczorem do piwka to półtorej paczki szłoTak. W pracy paliłam jak smok. W każdej wolnej chwili. Paczka szła w 2-3 dni. W domu nie paliłam, na imprezach już tak i tez jak smok. Tylko jeden dzień taki miałam jak się czymś mega zdenerwowałam, że kurde zapaliłabym i od razu była by ulga. Oczywiście tego nie zrobiłam, ale marzyłam o papierosie. Na szczęscie już mi minęło. Mam nadzieję, ze nie wrócę, ale będzie meeeega ciężko. Dopóki będe na macierzynskim, wiem, że dam rade, gorzej potem
Mój nie pali i strasznie się tym brzydzi. Byłam mistrzynią w maskowaniu zapachu papierosów, bo sie denerwował, jak czuł ode mnie fajki jak wracałam z pracy.
Podziel się: