reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny paliłyście papierosy przed zajściem w ciążę ja tak i myslałam ze jak juz tyle miesięcy wytrzymałam bez papierosa to juz nie zaczne ale coraz Czesiciej myslę o papierosach :(:( i chce mi sie palić wiedź pewnie jak skończę karmić wróć do nałogu

reklama
Dokładnie, 19.06:) w 36+1 czyli jak tylko rozpocznę 37 tydzień :) i ciekawe jak moja szyjka bez pomocy krążka utrzyma takiego dużego dziadziusia ;) obstawiam, ze do końca czerwca będzie po temacie ;)
No moj wlasnie chce czekac zeby 37tc byl skonczony. A ja sie obawiam, ze potem befe sie meczyc jeszcze do 40tc[emoji53]

współczuję i trzymam kciuki, żeby było ok

A ja dziś weszłam do Lidla, wszystkie kasy zawalone, sporo ludzi, więc podeszłam do jednej, gdzie był tylko jeden człowiek i się spytałam kasjerki, czy mogę się ustawić jeszcze, mimo że była tabliczka, żeby przejść do kasy obok, ale ona tylko spojrzała i powiedziała, że kasa zamknięta. No to jej podziękowałam i poszłam stać w kolejce.

Chyba lepiej rodzić małe dziecko niż jakiegoś klocka.

Ja byłam na ktg u położnej, wszystko w normie, jakieś drobne skurcze się zapisały, ale mówiła, że niewielkie, więc nie ma co panikować z tym czopem. Ale to może być to. Następną wizytę mam 6.06. Do tego czasu się oszczędzam.
Ale chamstwo...

Dziewczyny paliłyście papierosy przed zajściem w ciążę ja tak i myslałam ze jak juz tyle miesięcy wytrzymałam bez papierosa to juz nie zaczne ale coraz Czesiciej myslę o papierosach :(:( i chce mi sie palić wiedź pewnie jak skończę karmić wróć do nałogu
Ja palilam. W pierwszej ciazy nie moglam sobie z tym poradzic, ciagle o tym myslalam i brakowalo mi bardzo fajek. Pierwsze co zrobilam po skonczeniu karmienia to zapalilam.
Teraz az tak mnie nie ciagnie i ogolnie nie jest zle, ale tez mysle, ze wroce.

Ja palilam. W pierwszej ciazy nie moglam sobie z tym poradzic, ciagle o tym myslalam i brakowalo mi bardzo fajek. Pierwsze co zrobilam po skonczeniu karmienia to zapalilam.
Teraz az tak mnie nie ciagnie i ogolnie nie jest zle, ale tez mysle, ze wroce.
ja pewnie tez wrócę tylko mam nadzieje ze będę mniej juz palić niż wcześniej koleżanka miesiąc karmiła tylko bo tak jej sie palić chciało

jakie ubranka pakujecie dla dzieci do szpitala i ile czego?
Wiem, że w niektórych szpitalach potrzebne są tylko ciuchy na wyjście, ale ja nie wiem wciąż, do którego szpitala pojadę, więc chcę być przygotowana jakoś ogólnie

reklama
bo niektóre w tych Lidlach biedronkach karierki są bardzo nie przyjemne ja dostaje szału jak w biedronce jak nie poczekają aż spakuję zakupy tylko następną osobę obsługują moze tez dlatego ze mieszkałam w angli a tam troszkę inna kultura
Bo wiesz my w biedronce mamy tak zwany ranking skanowania i jak go nie przekroczymy to ochszan a nawet nagana . Niestety taka polityka firmy

Do góry