napisałam pewnie odpisze rano coś aj najgorzej ze nie ma jak zadzwonić do tej firmy ..Nie no na pewno da się to jakoś wyjaśnić. Może mu napisz , że jak do jutra niedostaniesz przesyłki to zgłosisz to odpowiedniemu organowi bo masz już dosyć
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A wodę masz już ?Do sąsiadki poszłam wróciłam zagięta w pół
Onaszczesliwa2018
Masakra normalnie :/napisałam pewnie odpisze rano coś aj najgorzej ze nie ma jak zadzwonić do tej firmy ..
arona
mozliwe , maly coraz ciezszy , brzuch opadl , bardziej naciska a moja szyjka niewydolna mimo ,iz super sobie radzi ... zobaczymy czy cos sie zmienilo w piatek...Może przez to że się ruszasz więcej ostatnio?
malina_11
No właśnie nie, bo już bym siedziała w wannie.. Dopiero o 23 mają włączyć [emoji21]A wodę masz już ?
Onaszczesliwa2018
Chyba niepowazni, ludzi w taki upał bez wody zostawić masakra:/No właśnie nie, bo już bym siedziała w wannie.. Dopiero o 23 mają włączyć [emoji21]
Onaszczesliwa2018
To oszczędzaj się Mamuskamozliwe , maly coraz ciezszy , brzuch opadl , bardziej naciska a moja szyjka niewydolna mimo ,iz super sobie radzi ... zobaczymy czy cos sie zmienilo w piatek...
ważne ze zdrowe a na pewno jeszcze nam utyją he chodz na początku sie bałam ze malutka jestMój pewnie też jest mały, taki jego urok mój to już na pewno naciska ale leżę więc walczę o kolejne tygodnie
@malena164 dałaś mi do myślenia, bo też chciałam u nich zamawiać,ale z odbiorem osobistym, bo mam do siedziby 15 km
kontaktowałaś sie możne jakiś z tą firmą ?
u endokrynologa wszystko w porządku. Mam się przyjść na wizytę jesienią. Nie dawno wróciłam (siedziałam od 9.45 do 13) tyle ludzi było, a nikt nie przepuści teraz coś zjadłam bo aż mi się słabo zrobiło. Odpocznę chwilę i biorę się za skończenie obiadu.
też ostatnio na zakupach miałam awarię, straszne mi się siku chciało, ale P. coś tam mierzył, kichnęło mi się i trochu się posikałam ;( tak naciągnęłam bluzkę, że nawet on się nie zorientował
@ola ciepłe źródła sobie odpuść zwłaszcza teraz nie wolno nam się wygrzewać w ciąży mi strasznie term brakowało w tym roku, a kocham zimą
reklama
malina_11
No jakieś remonty chyba mają bo nie tylko nasza miejscowość nie ma wody. Na szczęście sąsiadka ma studnie i z niej ma wodę w domu to jak potrzebowałam do gotowania to do niej poszłam. Bo tak to bym się nawet kawy nie napiłaChyba niepowazni, ludzi w taki upał bez wody zostawić masakra:/
Podziel się: