reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@malena164 dałaś mi do myślenia, bo też chciałam u nich zamawiać,ale z odbiorem osobistym, bo mam do siedziby 15 km
kontaktowałaś sie możne jakiś z tą firmą ?
u endokrynologa wszystko w porządku. Mam się przyjść na wizytę jesienią. Nie dawno wróciłam (siedziałam od 9.45 do 13) tyle ludzi było, a nikt nie przepuści :( teraz coś zjadłam bo aż mi się słabo zrobiło. Odpocznę chwilę i biorę się za skończenie obiadu.

też ostatnio na zakupach miałam awarię, straszne mi się siku chciało, ale P. coś tam mierzył, kichnęło mi się i trochu się posikałam ;( tak naciągnęłam bluzkę, że nawet on się nie zorientował :(

@ola ciepłe źródła sobie odpuść zwłaszcza teraz ;) nie wolno nam się wygrzewać w ciąży ;) mi strasznie term brakowało w tym roku, a kocham zimą

reklama
Do góry