Wronka199
Fanka BB :)
Wiem slyszalam. Ale lepszy walbrzych tym bardziej ze tam cały czas zzo dostepne. Jakbym miala pewnosc ze dojade to bym pojechała tam rodzicw Świdnicy tez dobra porodowka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem slyszalam. Ale lepszy walbrzych tym bardziej ze tam cały czas zzo dostepne. Jakbym miala pewnosc ze dojade to bym pojechała tam rodzicw Świdnicy tez dobra porodowka
Może wyślij Twojego ? Bo szkoda żebyś tak się męczyłaNo właśnie nie mam nic, nawet nospy. [emoji55]
Czekam aż się trochę ochłodzi i muszę się przejść, bo to leżenie jeszcze gorzej na mnie działa. K ruszył w trasę. Ale jak mi nie przejdzie to poproszę kumpele żeby mi przywiozła [emoji6]Może wyślij Twojego ? Bo szkoda żebyś tak się męczyła
Kurde może odpuść ten spacer ja po ruchu czuje się jeszcze gorzej, no chyba że u Ciebie jest inaczejCzekam aż się trochę ochłodzi i muszę się przejść, bo to leżenie jeszcze gorzej na mnie działa. K ruszył w trasę. Ale jak mi nie przejdzie to poproszę kumpele żeby mi przywiozła [emoji6]
W takiej sytuacji można sobie poradzić robiąc np jaglane, kokosowe, albo jakiekolwiek inne w tym styluA ja dziś aby oczy otworzyłam to miałam ochotę na płatki owsiane na mleku ale był jeden problem, nie miałam mleka dopiero niedawno poszłam do sąsiadki po mleko bo już nie mogłam wytrzymać [emoji23] ale tak mi się dobrze zrobiło [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Biedna wspolczuje ci... Ja tez mialam wczoraj już Bolace skurcze ale na szczęście przeszlo...Hey dziewczyny kurcze ja znowu skurcze leżę w szpitalu od soboty juz 34 tydzień się kończy dostałam sterydy kroplowke i było ok. Odlaczyli kroplowke rano skurcze i dupa do piatku leżę a jest 29 stopni ciepła ja chce do domkuuuu
Ja mam taki cienki, który ma przede wszystkim kieszenie, żebym np telefonu w ręce nie musiała nosić [emoji6]Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek [emoji14]
Yhm [emoji85]
A ja dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.
To chyba też mieszkasz gdzieś w moich stronach? [emoji6]Noo wlasnie nnie tez korci zeby jechac do Czech na basen... Tym bardziej ze mam jakieś 40 km także blisko