reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hey dziewczyny kurcze ja znowu skurcze leżę w szpitalu od soboty juz 34 tydzień się kończy dostałam sterydy kroplowke i było ok. Odlaczyli kroplowke rano skurcze i dupa do piatku leżę a jest 29 stopni ciepła ja chce do domkuuuu

A ja dziś aby oczy otworzyłam to miałam ochotę na płatki owsiane na mleku ale był jeden problem, nie miałam mleka dopiero niedawno poszłam do sąsiadki po mleko bo już nie mogłam wytrzymać [emoji23] ale tak mi się dobrze zrobiło [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
W takiej sytuacji można sobie poradzić robiąc np jaglane, kokosowe, albo jakiekolwiek inne w tym stylu ;)

Hey dziewczyny kurcze ja znowu skurcze leżę w szpitalu od soboty juz 34 tydzień się kończy dostałam sterydy kroplowke i było ok. Odlaczyli kroplowke rano skurcze i dupa do piatku leżę a jest 29 stopni ciepła ja chce do domkuuuu
Biedna wspolczuje ci... Ja tez mialam wczoraj już Bolace skurcze ale na szczęście przeszlo...
Dasz rade w koncu dzidzia najważniejsza

Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek [emoji14]

Yhm [emoji85]

A ja dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.
Ja mam taki cienki, który ma przede wszystkim kieszenie, żebym np telefonu w ręce nie musiała nosić [emoji6]

reklama
Do góry