reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hejka,
Wcinam się w temat...:-)

Jesteśmy po wizycie
Młody ma 2037g,główka na dół ułożony. Był dosyć aktywny. Szyjka długa i zamknięta.
Przepisał mi dr magnez na receptę feroplex, do picia, podobno że najlepszy. Nie muszę pić codziennie.
No i skurcz miałam na fotelu jak tylko wlazlam....
kolejna wizyta za 3 tyg. Chyba ze skurcze sie nasila.
Ogólnie szybko dzisiaj poszło, .mało kobiet bylo gdy przyszłam. Wychodziłam to już pełna poczekalnia.
A..w aptece specjalnie dla mnie otworzyli następna kase szok..miło mi bylo. Żeby tak wszędzie było to lux.

Ostatnia edycja:
Hejka,
Wcinam się w temat...:-)

Jesteśmy po wizycie
Młody ma 2037g,główka na dół ułożony. Był dosyć aktywny. Szyjka długa i zamknięta.
Przepisał mi dr magnez na receptę feroplex, do picia, podobno że najlepszy. Nie muszę pić codziennie.
No i skurcz miałam na fotelu jak tylko wlazlam....
kolejna wizyta za 3 tyg. Chyba ze skurcze sie nasila.
Ogólnie szybko dzisiaj poszło, .mało kobiet bylo przyszłam. Wychodziłam to już pełna poczekalnia.
A..w aptece specjalnie dla mnie otworzyli następna kase szok..miło mi bylo. Żeby tak wszędzie było to lux.
To super, ze wszystko ok!

reklama
Też już jestem po wizycie mała waży 2 kg 40cm lekarz stwierdził że będzie malutka ..I naciska już główką na kanał
To widze że podobnie z terminem porodu u nas i waga. Ale mój powiedział że w 34 tyg dziecko ma osiągnąć 2,5 kg więc wszystko w normie a że chłopcy średnio rodzą się , waga 3400 dziewczynki 3100. Z waga przy córce nie pomylił się bo miała 3220 ale była długa 62cm.tego nie przewidział hehe

Do góry