Wronka199
Fanka BB :)
Klodzko a ty??To chyba też mieszkasz gdzieś w moich stronach? [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klodzko a ty??To chyba też mieszkasz gdzieś w moich stronach? [emoji6]
Moim zdaniem jak najbardziej może byćMyślicie że może być np taką koszula do szpitala? Czy musi być stricte do karmienia rozpinana?Zobacz załącznik 861753
Uuuu, współczuję bardzo [emoji20]Problem jest taki, że nie ma wody od rana [emoji50][emoji50][emoji50]
Witam w klubie ja już leżę od 14 maja...Hey dziewczyny kurcze ja znowu skurcze leżę w szpitalu od soboty juz 34 tydzień się kończy dostałam sterydy kroplowke i było ok. Odlaczyli kroplowke rano skurcze i dupa do piatku leżę a jest 29 stopni ciepła ja chce do domkuuuu
A masz ziele angielskie? Rozgryź i zjedz 2 kulki, działają jak nospaNo właśnie nie mam nic, nawet nospy. [emoji55]
Nie, to jednak nie całkiem moje stronyKlodzko a ty??
Aha no jednak nie[emoji4]Nie, to jednak nie całkiem moje strony
Ja okolice Żor
Czuję że od tego leżenia moje plecy cierpią [emoji55]Kurde może odpuść ten spacer ja po ruchu czuje się jeszcze gorzej, no chyba że u Ciebie jest inaczej
A ja w takich sytuacjach nie myślę czym by to zastąpić tylko jak bardzo tego potrzebuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]W takiej sytuacji można sobie poradzić robiąc np jaglane, kokosowe, albo jakiekolwiek inne w tym stylu
To się minelysmy. Ja tez ostatnio lezalam.Hey dziewczyny kurcze ja znowu skurcze leżę w szpitalu od soboty juz 34 tydzień się kończy dostałam sterydy kroplowke i było ok. Odlaczyli kroplowke rano skurcze i dupa do piatku leżę a jest 29 stopni ciepła ja chce do domkuuuu