Karla88
Fanka BB :)
skąd jesteś ze tak blisko?
Ja ma 15 km do Czech [emoji23]
Do ostrawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skąd jesteś ze tak blisko?
zalezy gdzie rodziszMamuśki orientujecie sie czy na salach poporodowych jest tv???? Jak urodze w czasie mistrzostw to bedzie nie fajnie[emoji12][emoji12]
Moje torby tez leza w kacie od wczoraj[emoji53] Juz jutro musze sie za to zabrac.no to się popakowałam - wzięłam sobie torbę jedną dla siebie a drugą na rzeczy dziecięce i moje do wyjścia, zaniosłam do pokoju, gdzie mają czekać i położyłam w kącie. Tyle. Kompletnie nie mam do tego weny i nie mogę się zabrać, a te upały nie pomagają. Zostawię to na wieczór, aż się schłodzi
Klodzko[emoji4]skąd jesteś ze tak blisko?
to kolejne z Dolnego SlaskaJa ma 15 km do Czech [emoji23]
Do ostrawy
ja pochodze z Świdnicy z klodzka trochd znajomych i uwielbiamy kotline na wypady z dziecmi maxie w klodzku porodowke?Klodzko[emoji4]
O to blisko[emoji12] jezdzilam do pracy fo swidnicy przee zwolnieniem.ja pochodze z Świdnicy z klodzka trochd znajomych i uwielbiamy kotline na wypady z dziecmi maxie w klodzku porodowke?
Pewnie mała się rozciska biedna A masz paracetamol? Może by troszkę ułożyło?Wodę to dziś pije na potęgę a wyleżeć nie mogę tak mnie wszystko boli[emoji58]
w Świdnicy tez dobra porodowkaO to blisko[emoji12] jezdzilam do pracy fo swidnicy przee zwolnieniem.
Jest porodowka ale ja rodze w Polanicy nowy szpital i lepsze warunki
No właśnie nie mam nic, nawet nospy. [emoji55]Pewnie mała się rozciska biedna A masz paracetamol? Może by troszkę ułożyło?