olaaa7
Fanka BB :)
Podobno lipiec ma być trochę chłodniejszy za to sierpień upalny w sumie dobrze by byłoWiesz, moze sie wycieplic teraz, a w lipcu jesien[emoji23] U nas nigdy nie wiadomo[emoji6]
Ciepłe źródła nie, jemu to raczej chodzi o jakoś park wodny z podgrzewanym basenem gdzie temp. Wody jest jakoś 26 stopni.@malena164 dałaś mi do myślenia, bo też chciałam u nich zamawiać,ale z odbiorem osobistym, bo mam do siedziby 15 km
u endokrynologa wszystko w porządku. Mam się przyjść na wizytę jesienią. Nie dawno wróciłam (siedziałam od 9.45 do 13) tyle ludzi było, a nikt nie przepuści teraz coś zjadłam bo aż mi się słabo zrobiło. Odpocznę chwilę i biorę się za skończenie obiadu.
też ostatnio na zakupach miałam awarię, straszne mi się siku chciało, ale P. coś tam mierzył, kichnęło mi się i trochu się posikałam ;( tak naciągnęłam bluzkę, że nawet on się nie zorientował
@ola ciepłe źródła sobie odpuść zwłaszcza teraz nie wolno nam się wygrzewać w ciąży mi strasznie term brakowało w tym roku, a kocham zimą
No właśnie nie używam szlafroka, tylko zastanawiam się czy faktycznie trzeba mieć jeśli na stronie szpitala pisze żeby mieć 3 koszule i szlafrok.Odpuść sobie ten szlafrok, jeśli nie masz i nie używasz. Równie dobrze możesz mieć w szpitalu jakąś bluzę/narzutkę/cienki sweterek czy cokolwiek innego, żeby sobie po prostu na szybko na piżamę narzucić.
Ja w szpitalach byłam wiele razy i nienawidzę tych szpitalnych outfitów - piżama + szlafrok, często brałam jakieś po prostu wygodne rzeczy i tyle. Jak się pytali, czy to moje piżamy, to potwierdzałam. Tutaj chyba koszuli nie da się ominąć, bo niestety intymność na porodówce to raczej nie istnieje i chyba musi być ciągle szybki dostęp do krocza (jakkolwiek to brzmi), ale szlafrok to raczej nie jest niezbędny.
to chyba zależy od konkretnego szpitala