reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek [emoji14]

Yhm [emoji85]

A ja dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.
Noo wlasnie nnie tez korci zeby jechac do Czech na basen... Tym bardziej ze mam jakieś 40 km także blisko

reklama
Mamuśki orientujecie sie czy na salach poporodowych jest tv???? Jak urodze w czasie mistrzostw to bedzie nie fajnie[emoji12][emoji12]

Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek [emoji14]

Yhm [emoji85]

A ja dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.
Wiesz, moze sie wycieplic teraz, a w lipcu jesien[emoji23] U nas nigdy nie wiadomo[emoji6]

Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartek :p

Yhm [emoji85]

A ja dalej nie mam koszul i szlafroka :p Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.

Odpuść sobie ten szlafrok, jeśli nie masz i nie używasz. Równie dobrze możesz mieć w szpitalu jakąś bluzę/narzutkę/cienki sweterek czy cokolwiek innego, żeby sobie po prostu na szybko na piżamę narzucić.
Ja w szpitalach byłam wiele razy i nienawidzę tych szpitalnych outfitów - piżama + szlafrok, często brałam jakieś po prostu wygodne rzeczy i tyle. Jak się pytali, czy to moje piżamy, to potwierdzałam. Tutaj chyba koszuli nie da się ominąć, bo niestety intymność na porodówce to raczej nie istnieje i chyba musi być ciągle szybki dostęp do krocza (jakkolwiek to brzmi), ale szlafrok to raczej nie jest niezbędny.

Mamuśki orientujecie sie czy na salach poporodowych jest tv???? Jak urodze w czasie mistrzostw to bedzie nie fajnie[emoji12][emoji12]

to chyba zależy od konkretnego szpitala

no to się popakowałam - wzięłam sobie torbę jedną dla siebie a drugą na rzeczy dziecięce i moje do wyjścia, zaniosłam do pokoju, gdzie mają czekać i położyłam w kącie. Tyle. Kompletnie nie mam do tego weny i nie mogę się zabrać, a te upały nie pomagają. Zostawię to na wieczór, aż się schłodzi

Hej dziewuszki. Normalnie czuje jak by mnie połamało.. [emoji55] Bolą plecy, pachwina, a mała tak się rozpycha że aż boli [emoji52][emoji52][emoji52] do tego bolą mnie palce u rąk i ciągną mnie nogi [emoji31] pomocyyy [emoji25]

A macie już przygotowane torby do szpitala?
Jest gdzieś w necie jakaś sensowna lista, z której korzystacie?
Chciałam się za to powoli zabrać, bo nie zaszkodzi, jak gdzieś w kącie torba będzie czekać ale jakoś nie mogę się do końca zmobilizować
Mam listę ze szpitala, więc później mogę wrzucić, jeśli jeszcze nie masz ;)

reklama
Do góry