Wronka199
Fanka BB :)
Noo i to bardzo[emoji12][emoji12]Buahahahahaha kochany mezus [emoji23]
Chętnie bym gdzies wyskoczyla ale w taki uoal chyba niewskazane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo i to bardzo[emoji12][emoji12]Buahahahahaha kochany mezus [emoji23]
Wow, no nareszcie! Oby ye czesci byly dobre!A bo zapomniałam się pochwalić, wczoraj dostałam informacje że dziś zostaną te dwie części wysłane, a tamte zepsute możemy wyrzucić [emoji16] także jest szansa że do końca czerwca zdążymy [emoji2]
O kurczę A to pierwsza ciąża? Ciekawe musi być to uczucieMoha Droga ja dzis 36 zaczęłam i już jedną nogą w nocyna porodowce byłam. Ja nie myślę o porodzie ja dosłownie czuję jak się zbliża [emoji16]
Nie, nie pierwsza. A czy ciekawe??? Wolę inne atrakcje [emoji23][emoji23][emoji23]O kurczę A to pierwsza ciąża? Ciekawe musi być to uczucie
Ja wczoraj też już prawie na porodówce wylądowałam. Skurcze regularne i takie inne. Na szczęście nadal w 2paku. Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godzinyNie, nie pierwsza. A czy ciekawe??? Wolę inne atrakcje [emoji23][emoji23][emoji23]
własnie o to chodzi ze nie nic nie napisali więcej i jak napisałam o jakis numer wysyłki albo kiedy mogę sie spodziewać wysyłki dalej cisza .. masakra sprzedającyNo do końca nie jestem przekonana jak patrzę na swoje nogi szczególnie uda to chce mi się ryczeć.
Ooo to tyle dobrze a napisali kiedy? Albo wysłali nr nadania?
ja juz własnie zaczynam pomału myśleć o pakowaniu bo jeszcze nic nie mam przygotowaneJa wczoraj też już prawie na porodówce wylądowałam. Skurcze regularne i takie inne. Na szczęście nadal w 2paku. Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny
No właśnie jak będę miała w ręce to będę się cieszyć [emoji23]Wow, no nareszcie! Oby ye czesci byly dobre!
Mąż mnie kusi żeby wyskoczyć do Czech na jakieś podgrzewane baseny w czwartekA wybierasz sie gdzies?? Mi się przy takiej pogodzie marzy jakis basen... Ale jak powiedziałam mezowi ze chce jechać to stwierdzik ze najwyzej moze mi wody nalac do konewki i będę się oblewac...
Yhm [emoji85]Nieprzesadzaj bo na prawdę bardzo zgrabnie wyglądasz [emoji16]
A ja dalej nie mam koszul i szlafroka Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle się w szlafrok zaopatrzyć jak tak ciepło już jest.Ja wczoraj też już prawie na porodówce wylądowałam. Skurcze regularne i takie inne. Na szczęście nadal w 2paku. Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny