reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny zamówiłam łóżeczko u jakiegoś chyba kretyna i na dodatek zapłaciłam odraz 450 zł w czwartek napisał mi tylko po paru moich e-mailach ze w poniedziałek wyśle i cisza żadnego powiadomienia o wysłaniu a miał takie dobre opinie
O kurcze, wspolczuje. Mam nadzieje, ze szybko sie wyjasni.

Zamiast lezec jak lekarz nakazał to sie wzielam za pierogi z truskawkami tak mi się chciało[emoji50][emoji50] warto było bo 2 talerze wszamalam... Teraz jeszcze bardziej się obsram.[emoji23][emoji23]

Zaszalałam i kupiłam na allegro kostium jednoczęściowy bo stwierdziłam że tak ciepło a ja nie mam kostiumu, jedynie to dwuczęściowe ale jakoś średnio się w nich czuje. Mam tylko nadzieję że się wbije [emoji23] bo to nie ciążowy.
A wybierasz sie gdzies?? Mi się przy takiej pogodzie marzy jakis basen... Ale jak powiedziałam mezowi ze chce jechać to stwierdzik ze najwyzej moze mi wody nalac do konewki i będę się oblewac...

reklama
Matko, ja nie mam sily nawet sie umalowac[emoji53] Jakas porazka. Musze sie brac do roboty, bo jak bede za pozno to utkne w kolejce i dopiero befe miala nerwa.

Do góry