reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Znów muszę Cię pogonić żebys zaczęła działać? Malina Malina nic się nie uczysz [emoji23] żartuje oczywiście :) te upały są straszne A to dopiero maj strach pomyśleć ile stopni będzie w czerwcu skoro w maju już tak prazy:/
No ale plus jest taki że przez te dni w które nie ruszyłam się z domu ogarnęłam pokój, który zrobił się już jak komnata tajemnic [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Witajcie mamusie Miłego dnia i kciuki za wizyty bo dzis ich troche jest :) Ja poszlam wczoraj spac przed 21 obudzilam sie przed polnoca nie moglam zasnac potem sie obudzilam o 4 i wstalam chyba7,15 W pokoju juz mam 25 stopni ;// Dzis pelnia wiec oby nic sie nie wydazylo :)

hej dziewczyny

od rana zastanawiam sie nad przyjazdem samochodem naszych dzidziusiow ze szpitala do domu, i nawet nie chodzi o kwestie ubioru, ale o klimatyzacje w samochodzie. wiadomo trzeba ją odpowiednio przygotowac odgrzybic itd ale jak ja ustawic ? podobno roznica temperatur na zewnatrz i w samochodzie ma wynosic 5 stopni. Mamy powiedzcie jak wy to rozwiazujecie i czy klima jest wlaczona przez cala droge czy tylko na poczatku przed samym wniesieniu dzidziusia do samochodu. Moze wyda wam sie moje pytanie conajmniej dziwne, ale to moj pierwszy dzidzius nie mam doświadczenia i wole zapytac☺☺

moze juz takie pytanie padło alenie jestem w stanie znalezc

Dzień dobry! Kciuki za wizyty kolejne :) ja tez dziś wizytuje po 15, boje się jak zawsze. No i rozpoczynam dziś 34 tydzień :) to chyba jeszcze nie pora na zdjęcie pessara, szczególnie ze pełnia dziś ;) i faktycznie na zajęciach w szkole rodzenia w szpitalu potwierdziła ze gdy pełnia to więcej porodów :) ciekawe jak szyjka, czy jest ok jeszcze w tym pessarze:) bo trochę więcej poruszałam się ostatnio :)

Dzień dobry :) ja już nie śpię, M wychodził do pracy i się obudziłam, do tego ten zatkany nos też nie pomaga.
Zaczynam 35 tydzień! :D coraz częściej zastanawiam się jak to będzie gdy pojawi się dziecko w domu :)

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka :p Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
@JustMe55 super że zaklepane :D możesz spać spokojnie :D kciuki teraz za lokal [emoji110]
D
ja musze znalez szlafrok i torby do szpitala dla siebie i malego ald denerwuje mnie ze wszedzie takie drogie

reklama
Dzień dobry :)

Ja już po pobraniu krwi. Jutro wizyta, a dzisiaj kciuki za te dzisiejsze ;)

Ja to dalej w to nie dowierzam :) jakoś nie umie to do mnie dotrzeć że będę miała dziecko i całe życie się zmieni.

Ola, bo teoretycznie to się nigdy nie da tak przygotować... dopiero ogarniesz jak już będziecie we 3. A jak z imieniem? Zostaje Remik?

@Magdzik9111, my mamy do domu autem 5 min więc w sumie nawet się nie zastanawiałam nad tym... ale myślę że jak będą takie upały jak teraz to chyba nie ma co sztywno trzymać się tych 5 stopni... chociaż ja wiem? Jak będzie 30 a w aucie 25- ale faktycznie schłodzone auto do 25 to powinno być ok chyba. Nie mam pojęcia mówiąc szczerze... ja chyba polegałabym na własnym odczuciu- żeby mi było komfortowo, ale wiaodmo że nie zimno A dzidziuś i tak będzie przykryty dodatkowo i ubrany grubiej niż my....

Do góry