reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jest już nawet w szafie :) Znalazłam przypadkiem, już ze 2 mce temu.. mam tylko nadzieję że za 3 tyg wciąż będzie dobra...

No ja nie wiem jak dzisiaj jej nie zauważyła... brzuch mega...! Ale z datą odetchnęłam.. dzień po mocih uro :)
Super! Oby udalo sie wszystko sprawnie ogarnac!

reklama
Hejo Hejo dziewczęta [emoji16] mam nadzieję że samopoczucia mimo tej dusznej pogody w porządku [emoji16] my dziś pierwszy raz od tygodnia wybraliśmy się na spacer.. Ale dopiero koło 16 bo wcześniej jak bym z domu wyszła to pewnie w połowie drogi bym roztopiła się na asfalcie [emoji16] właśnie wracam, powolutku spacerkiem bo weszliśmy w oszczędny tryb życia [emoji23] właśnie dzwonił K że przyszło łóżeczko, ale rozpakować będziemy pewnie w weekend, jak wróci z trasy. Materacyk też jakoś na dniach ma być [emoji16] miałam w tamtym tygodniu już załatwić aptekę i torbę ale zrobię to też na weekendzie. Ucieka mi ten czas i czuję że jestem w dupie... Miłego wieczoru [emoji8]
Znów muszę Cię pogonić żebys zaczęła działać? Malina Malina nic się nie uczysz [emoji23] żartuje oczywiście :) te upały są straszne A to dopiero maj strach pomyśleć ile stopni będzie w czerwcu skoro w maju już tak prazy:/

Dzień dobry :) ja już nie śpię, M wychodził do pracy i się obudziłam, do tego ten zatkany nos też nie pomaga.
Zaczynam 35 tydzień! :D coraz częściej zastanawiam się jak to będzie gdy pojawi się dziecko w domu :)

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka :p Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
@JustMe55 super że zaklepane :D możesz spać spokojnie :D kciuki teraz za lokal [emoji110]
D

Dzień dobry :) ja już nie śpię, M wychodził do pracy i się obudziłam, do tego ten zatkany nos też nie pomaga.
Zaczynam 35 tydzień! :D coraz częściej zastanawiam się jak to będzie gdy pojawi się dziecko w domu :)

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
@JustMe55 super że zaklepane :D możesz spać spokojnie :D kciuki teraz za lokal [emoji110]
D
Ja też nadal niespie [emoji39] już przeczytałam wszystko co było możliwe w TV nic nieleci a na książkę mam średnia ochotę [emoji16] jak to jak będzie. Przecudownie jak te nasze szkrabiki będą już w domku [emoji7]

Ja też nadal niespie [emoji39] już przeczytałam wszystko co było możliwe w TV nic nieleci a na książkę mam średnia ochotę [emoji16] jak to jak będzie. Przecudownie jak te nasze szkrabiki będą już w domku [emoji7]
Ja to dalej w to nie dowierzam :) jakoś nie umie to do mnie dotrzeć że będę miała dziecko i całe życie się zmieni.

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
D
Gratuluje 35tc[emoji3]
Lozeczko juz dawno stoi, od razu wstawialam zdjecia. Pewnie juz nie pamietasz[emoji6]
20180326_193107.jpg
20180326_193124.jpg

Załączniki

• 20180326_193107.jpg
    20180326_193107.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 454
  • 20180326_193124.jpg
    20180326_193124.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 457
Niestety, tato pracuje, mama i teściowa zbyt schorowane. Ale taka długość szyjki na tym etapie to już nie jest dramat. Poprzednio chyba w 35 zdjęto mi pessar i wytrzymałam do 37.
A to ok

Moja slaboscia niki wczesniactwa bylo lozysko przodujace

Szyjka ok I cala reszta

Ta ciaza wzrorowa ze az nie wierze ze wszy ok
Mam nadz Franus ok

reklama
Do góry