reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jest już nawet w szafie :) Znalazłam przypadkiem, już ze 2 mce temu.. mam tylko nadzieję że za 3 tyg wciąż będzie dobra...

No ja nie wiem jak dzisiaj jej nie zauważyła... brzuch mega...! Ale z datą odetchnęłam.. dzień po mocih uro :)
Super! Oby udalo sie wszystko sprawnie ogarnac!

reklama
Hejo Hejo dziewczęta [emoji16] mam nadzieję że samopoczucia mimo tej dusznej pogody w porządku [emoji16] my dziś pierwszy raz od tygodnia wybraliśmy się na spacer.. Ale dopiero koło 16 bo wcześniej jak bym z domu wyszła to pewnie w połowie drogi bym roztopiła się na asfalcie [emoji16] właśnie wracam, powolutku spacerkiem bo weszliśmy w oszczędny tryb życia [emoji23] właśnie dzwonił K że przyszło łóżeczko, ale rozpakować będziemy pewnie w weekend, jak wróci z trasy. Materacyk też jakoś na dniach ma być [emoji16] miałam w tamtym tygodniu już załatwić aptekę i torbę ale zrobię to też na weekendzie. Ucieka mi ten czas i czuję że jestem w dupie... Miłego wieczoru [emoji8]
Znów muszę Cię pogonić żebys zaczęła działać? Malina Malina nic się nie uczysz [emoji23] żartuje oczywiście :) te upały są straszne A to dopiero maj strach pomyśleć ile stopni będzie w czerwcu skoro w maju już tak prazy:/

Dzień dobry :) ja już nie śpię, M wychodził do pracy i się obudziłam, do tego ten zatkany nos też nie pomaga.
Zaczynam 35 tydzień! :D coraz częściej zastanawiam się jak to będzie gdy pojawi się dziecko w domu :)

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka :p Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
@JustMe55 super że zaklepane :D możesz spać spokojnie :D kciuki teraz za lokal [emoji110]
D

Dzień dobry :) ja już nie śpię, M wychodził do pracy i się obudziłam, do tego ten zatkany nos też nie pomaga.
Zaczynam 35 tydzień! :D coraz częściej zastanawiam się jak to będzie gdy pojawi się dziecko w domu :)

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
@JustMe55 super że zaklepane :D możesz spać spokojnie :D kciuki teraz za lokal [emoji110]
D
Ja też nadal niespie [emoji39] już przeczytałam wszystko co było możliwe w TV nic nieleci a na książkę mam średnia ochotę [emoji16] jak to jak będzie. Przecudownie jak te nasze szkrabiki będą już w domku [emoji7]

Ja też nadal niespie [emoji39] już przeczytałam wszystko co było możliwe w TV nic nieleci a na książkę mam średnia ochotę [emoji16] jak to jak będzie. Przecudownie jak te nasze szkrabiki będą już w domku [emoji7]
Ja to dalej w to nie dowierzam :) jakoś nie umie to do mnie dotrzeć że będę miała dziecko i całe życie się zmieni.

@Margana super że już tak daleko jesteście z wyprawka :) jaki łóżeczko kupiliście? Pokaż [emoji16] Ja to muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie bo dalej nie mam koszul i szlafroka [emoji14] Dziś chyba wypłata to może w końcu kupię.
D
Gratuluje 35tc[emoji3]
Lozeczko juz dawno stoi, od razu wstawialam zdjecia. Pewnie juz nie pamietasz[emoji6]
20180326_193107.jpg
20180326_193124.jpg

Załączniki

• 20180326_193107.jpg
    20180326_193107.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 461
  • 20180326_193124.jpg
    20180326_193124.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 464
Niestety, tato pracuje, mama i teściowa zbyt schorowane. Ale taka długość szyjki na tym etapie to już nie jest dramat. Poprzednio chyba w 35 zdjęto mi pessar i wytrzymałam do 37.
A to ok

Moja slaboscia niki wczesniactwa bylo lozysko przodujace

Szyjka ok I cala reszta

Ta ciaza wzrorowa ze az nie wierze ze wszy ok
Mam nadz Franus ok

reklama
Do góry