reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Yulie, Hello..! U mnie po ostatnim genetycznym lekarz też wspomniał że przed porodem będzie jeszcze czwarte. Witamy :)

A do mnie dzis przyszedl materac i mam juz wszystko poza szafa[emoji3]
Szafa do odbioru w sobote. I jeszcze pojemniki dokupic. I tyle[emoji3]
Torby chyba dzis popakuje.

No widzisz? Widzisz?? Jesteś w czołówce gotowych! Do nas przyszło dzisiaj łóżeczko ale będziemy montować jak wypierzemy wykładzinę. Jeszcze materac- znowu mi umknął :)

No i dzisiaj moje drogie WRESZCIE potwierdzili mi datę ślubu- 16 czerwca, 14.30. Byliśmy też w 2 restauracjach jedna odpada, bo mają wesele na 100 osób i nasz obiad bylby mega na uboczu, druga jest ok. Jeszcze jutro c.d. poszukiwań i może się na coś zdecydujemy... No i powiem Wam że dzisiaj po raz pierwszy poczułam się GRUBO. Młody chyba jakoś inaczej się ułożył bo nawet M. zauważył że DZISIAJ mam większy brzuch. Ale serio, wygląda jakby w ciągu jednego dnia się powiększył. Chociaż Pani w USC walnęła "gafę"- była jakaś zdenerwowana przez parę wcześniej-laska w ciąży bliźniaczej, zaczęła mi opowiadać o stracie swojego dziecka i nagle czyta moje uzasadnienie przyspieszenia terminu, a tam "ciążą" i mówi że nie zauważyła :D :D Następna.. :) Ale serio, dzisiaj naprawdę czuję się duża i ciężarna...

reklama
@Yulie, Hello..! U mnie po ostatnim genetycznym lekarz też wspomniał że przed porodem będzie jeszcze czwarte. Witamy :)

No widzisz? Widzisz?? Jesteś w czołówce gotowych! Do nas przyszło dzisiaj łóżeczko ale będziemy montować jak wypierzemy wykładzinę. Jeszcze materac- znowu mi umknął :)

No i dzisiaj moje drogie WRESZCIE potwierdzili mi datę ślubu- 16 czerwca, 14.30. Byliśmy też w 2 restauracjach jedna odpada, bo mają wesele na 100 osób i nasz obiad bylby mega na uboczu, druga jest ok. Jeszcze jutro c.d. poszukiwań i może się na coś zdecydujemy... No i powiem Wam że dzisiaj po raz pierwszy poczułam się GRUBO. Młody chyba jakoś inaczej się ułożył bo nawet M. zauważył że DZISIAJ mam większy brzuch. Ale serio, wygląda jakby w ciągu jednego dnia się powiększył. Chociaż Pani w USC walnęła "gafę"- była jakaś zdenerwowana przez parę wcześniej-laska w ciąży bliźniaczej, zaczęła mi opowiadać o stracie swojego dziecka i nagle czyta moje uzasadnienie przyspieszenia terminu, a tam "ciążą" i mówi że nie zauważyła :D :D Następna.. :) Ale serio, dzisiaj naprawdę czuję się duża i ciężarna...
Super, gratuluję już ustalonej daty ślubu [emoji16] sukienka już jakąś na oku jest? :)

Haha, to jednak cos w tym jest, ze nie widac tej ciazy[emoji3]
Super, ze juz sie udalo wszystko zalatwic!

Z ta wyprawka to wiesz, mi tylko kasy bylo brak. Jeden wieczor i wszystko pozamawiane[emoji3]

Hejo Hejo dziewczęta [emoji16] mam nadzieję że samopoczucia mimo tej dusznej pogody w porządku [emoji16] my dziś pierwszy raz od tygodnia wybraliśmy się na spacer.. Ale dopiero koło 16 bo wcześniej jak bym z domu wyszła to pewnie w połowie drogi bym roztopiła się na asfalcie [emoji16] właśnie wracam, powolutku spacerkiem bo weszliśmy w oszczędny tryb życia [emoji23] właśnie dzwonił K że przyszło łóżeczko, ale rozpakować będziemy pewnie w weekend, jak wróci z trasy. Materacyk też jakoś na dniach ma być [emoji16] miałam w tamtym tygodniu już załatwić aptekę i torbę ale zrobię to też na weekendzie. Ucieka mi ten czas i czuję że jestem w dupie... Miłego wieczoru [emoji8]

Super, gratuluję już ustalonej daty ślubu [emoji16] sukienka już jakąś na oku jest? :)

Jest już nawet w szafie :) Znalazłam przypadkiem, już ze 2 mce temu.. mam tylko nadzieję że za 3 tyg wciąż będzie dobra...

Haha, to jednak cos w tym jest, ze nie widac tej ciazy[emoji3]
Super, ze juz sie udalo wszystko zalatwic!

Z ta wyprawka to wiesz, mi tylko kasy bylo brak. Jeden wieczor i wszystko pozamawiane[emoji3]

No ja nie wiem jak dzisiaj jej nie zauważyła... brzuch mega...! Ale z datą odetchnęłam.. dzień po mocih uro :)

Jest już nawet w szafie :) Znalazłam przypadkiem, już ze 2 mce temu.. mam tylko nadzieję że za 3 tyg wciąż będzie dobra...

No ja nie wiem jak dzisiaj jej nie zauważyła... brzuch mega...! Ale z datą odetchnęłam.. dzień po mocih uro :)
No to pochwal nam się [emoji16]

Szpital, myślę że do końca mnie trzymać nie będą, chyba że szyjka całkiem zjedzie i nic z niej nie zostanie to wiadomo że będę do końca ale jeśli będzie chociaż trochę to myślę że wyjadę, kiedy?! Nie wiem więc też się nie nastawiam :)

nie zazdroszczę, bo sama nienawidzę szpitali, no ale co zrobić. Przynajmniej masz opiekę w razie czego. A tak naprawdę dużo już nie zostało. Niektóre laski większość ciąży leżą i jakoś dają radę

Gratulacje ustalenia daty ;) U Nas 17 czerwca minie pierwszy roczek ;p

reklama
Hejo Hejo dziewczęta [emoji16] mam nadzieję że samopoczucia mimo tej dusznej pogody w porządku [emoji16] my dziś pierwszy raz od tygodnia wybraliśmy się na spacer.. Ale dopiero koło 16 bo wcześniej jak bym z domu wyszła to pewnie w połowie drogi bym roztopiła się na asfalcie [emoji16] właśnie wracam, powolutku spacerkiem bo weszliśmy w oszczędny tryb życia [emoji23] właśnie dzwonił K że przyszło łóżeczko, ale rozpakować będziemy pewnie w weekend, jak wróci z trasy. Materacyk też jakoś na dniach ma być [emoji16] miałam w tamtym tygodniu już załatwić aptekę i torbę ale zrobię to też na weekendzie. Ucieka mi ten czas i czuję że jestem w dupie... Miłego wieczoru [emoji8]
Kochana ja to nie wychodzac z domu sie rozplywam[emoji6] Nie wiem jak dotre jutro do lekarza[emoji53]
Dobrze, ze wyprawka idzie do przodu[emoji3]

Do góry