Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ufff to dobrze mężu niebedzie miał o czym opowiadac[emoji110] [emoji1]Udalo sie ukryc[emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff to dobrze mężu niebedzie miał o czym opowiadac[emoji110] [emoji1]Udalo sie ukryc[emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki za wizyte! Ja zaraz po Tobie, bo po 15.30.Dzień dobry! Kciuki za wizyty kolejne ja tez dziś wizytuje po 15, boje się jak zawsze. No i rozpoczynam dziś 34 tydzień to chyba jeszcze nie pora na zdjęcie pessara, szczególnie ze pełnia dziś i faktycznie na zajęciach w szkole rodzenia w szpitalu potwierdziła ze gdy pełnia to więcej porodów ciekawe jak szyjka, czy jest ok jeszcze w tym pessarze bo trochę więcej poruszałam się ostatnio
No właśnie też wcześniej o tym niemyslalam dobre pytanieTo wcale nie jest dziwne pytanie, a wrecz bardzo dobre. Corke urodzilam w listopadzie i nie mialam talich watpliwosci. A teraz nawet o tym nie pomyslalam.
Tobie tez powodzenia!Dzień dobry my mamy wizytę dopiero o 17 mam.nadzieję że moja mała przybrała na wadze powiedzenia mamuśki na.wizytach
Jak nie to M Cie w niego upcha [emoji23] ale z Twoim małym brzuszkiem myślę że na pewno wejdzieszZaszalałam i kupiłam na allegro kostium jednoczęściowy bo stwierdziłam że tak ciepło a ja nie mam kostiumu, jedynie to dwuczęściowe ale jakoś średnio się w nich czuje. Mam tylko nadzieję że się wbije [emoji23] bo to nie ciążowy.
Ale chyba lepiej wlaczyc klime niz sie pocic. Dziecko tez nie lubi takiego goraca.No właśnie też wcześniej o tym niemyslalam dobre pytanie
Chyba nie będzie chore od tej klimy co ?Ale chyba lepiej wlaczyc klime niz sie pocic. Dziecko tez nie lubi takiego goraca.
to musisz sie chyba z lekarzem swoim skonsultowaćWydaje mi się, że czop mi zaczął odchodzić, chociaż nie jestem na 100% pewna.