reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam w 34 tygodniu!!
Z przykrością musze przyznać ze nadszedł ten dzień który miałam nadzieję ze nie nadejdzie podczas reszty ciazy... No ale niestety los chcial inaczej i znowu sprawil mi psikusa...[emoji20][emoji20][emoji20]
Tak tak... Znowu obrobilam gacie... Moj żółwi ruch doprowadzil do tego ze niedobieglam[emoji50][emoji50]

reklama
Dzień dobry :)

Ja już po pobraniu krwi. Jutro wizyta, a dzisiaj kciuki za te dzisiejsze ;)

Ola, bo teoretycznie to się nigdy nie da tak przygotować... dopiero ogarniesz jak już będziecie we 3. A jak z imieniem? Zostaje Remik?

@Magdzik9111, my mamy do domu autem 5 min więc w sumie nawet się nie zastanawiałam nad tym... ale myślę że jak będą takie upały jak teraz to chyba nie ma co sztywno trzymać się tych 5 stopni... chociaż ja wiem? Jak będzie 30 a w aucie 25- ale faktycznie schłodzone auto do 25 to powinno być ok chyba. Nie mam pojęcia mówiąc szczerze... ja chyba polegałabym na własnym odczuciu- żeby mi było komfortowo, ale wiaodmo że nie zimno A dzidziuś i tak będzie przykryty dodatkowo i ubrany grubiej niż my....
latem trzeba ostroznie z tym dodatkowym ubraniem i przykryciem trzeba obserwowac dziecko , sprawdzic glowke i karczek .bo dziecko moze dostac udaru

Witam w 34 tygodniu!!
Z przykrością musze przyznać ze nadszedł ten dzień który miałam nadzieję ze nie nadejdzie podczas reszty ciazy... No ale niestety los chcial inaczej i znowu sprawil mi psikusa...[emoji20][emoji20][emoji20]
Tak tak... Znowu obrobilam gacie... Moj żółwi ruch doprowadzil do tego ze niedobieglam[emoji50][emoji50]
O jejku , a znów miałaś " kibicow "czy tym razem uda Ci się ukryć to w tajemnicy ?

Witam w 34 tygodniu!!
Współczuję :( Ja nadal przeżywam mojego bąka z farszem :(

Gratuluje 35tc[emoji3]
Lozeczko juz dawno stoi, od razu wstawialam zdjecia. Pewnie juz nie pamietasz[emoji6]
Zobacz załącznik 861592Zobacz załącznik 861593
Ja chyba musiałam przeoczyć. Śliczne :) prawie jak nasze tylko u Ciebie zaokrąglone z przodu i tyłu :)

Witajcie mamusie [emoji3]
Dzis chyba sporo wizyt. Moja tez[emoji4] Bie wiem jak tam dotre[emoji53]
Zycze wszystkim powodzenia na wizytach i przetrwania dnia!
Powodzenia :)

Dzień dobry :)

Ja już po pobraniu krwi. Jutro wizyta, a dzisiaj kciuki za te dzisiejsze ;)

Ola, bo teoretycznie to się nigdy nie da tak przygotować... dopiero ogarniesz jak już będziecie we 3. A jak z imieniem? Zostaje Remik?

@Magdzik9111, my mamy do domu autem 5 min więc w sumie nawet się nie zastanawiałam nad tym... ale myślę że jak będą takie upały jak teraz to chyba nie ma co sztywno trzymać się tych 5 stopni... chociaż ja wiem? Jak będzie 30 a w aucie 25- ale faktycznie schłodzone auto do 25 to powinno być ok chyba. Nie mam pojęcia mówiąc szczerze... ja chyba polegałabym na własnym odczuciu- żeby mi było komfortowo, ale wiaodmo że nie zimno A dzidziuś i tak będzie przykryty dodatkowo i ubrany grubiej niż my....
Raczej tak, mnie jakoś nic do głowy nie wpadło a M się podoba :) no chyba że po urodzeniu stwierdzimy że jakoś nam do niego nie pasuje to będziemy intensywnie myśleć :D

Zaszalałam i kupiłam na allegro kostium jednoczęściowy bo stwierdziłam że tak ciepło a ja nie mam kostiumu, jedynie to dwuczęściowe ale jakoś średnio się w nich czuje. Mam tylko nadzieję że się wbije [emoji23] bo to nie ciążowy.

reklama
hej dziewczyny

od rana zastanawiam sie nad przyjazdem samochodem naszych dzidziusiow ze szpitala do domu, i nawet nie chodzi o kwestie ubioru, ale o klimatyzacje w samochodzie. wiadomo trzeba ją odpowiednio przygotowac odgrzybic itd ale jak ja ustawic ? podobno roznica temperatur na zewnatrz i w samochodzie ma wynosic 5 stopni. Mamy powiedzcie jak wy to rozwiazujecie i czy klima jest wlaczona przez cala droge czy tylko na poczatku przed samym wniesieniu dzidziusia do samochodu. Moze wyda wam sie moje pytanie conajmniej dziwne, ale to moj pierwszy dzidzius nie mam doświadczenia i wole zapytac[emoji5][emoji5]

moze juz takie pytanie padło alenie jestem w stanie znalezc
To wcale nie jest dziwne pytanie, a wrecz bardzo dobre. Corke urodzilam w listopadzie i nie mialam talich watpliwosci. A teraz nawet o tym nie pomyslalam.

Do góry