reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety, tato pracuje, mama i teściowa zbyt schorowane. Ale taka długość szyjki na tym etapie to już nie jest dramat. Poprzednio chyba w 35 zdjęto mi pessar i wytrzymałam do 37.
To wcześnie Ci zdjęli pessar ,mnie cis wspominał że koło 38 ściągniemy ,tylko nie wiem czy wytrzymam ;/

reklama
Już po wizycie, szyjka skrócona ale jeszcze zamknięta :-) którą datę porodu najbardziej bierze pod uwagę Wasz ginekolog, bo w pierwszej ciąży to sugerowała mi się lekarka tylko OM a teraz ta lekarka co prowadzi tą ciążę najbardziej sugeruje się terminem z pierwszego Usg prenatalnego i trochę mnie to martwi bo z USG mam termin na 24 czerwca a z OM 1 lipca a lekarka każe mi jechać do szpitala 1-lipca jeśli nie urodzę i boję się, że w szpitalu mnie nie przyjmą bo oni chyba bardziej sugerują się miesiączką .
U mnie również data pierwszego usg czyli 4.08 ale według OM 27.07 a wedlug 4 innych usg 29.07 ale 27.07 mamy pełnię więc ta data obstawiam mój tata ma urodziny 25.07

A dalej cię trzymają w szpitalu, czy puścili już do domu?
Szpital, myślę że do końca mnie trzymać nie będą, chyba że szyjka całkiem zjedzie i nic z niej nie zostanie to wiadomo że będę do końca ale jeśli będzie chociaż trochę to myślę że wyjadę, kiedy?! Nie wiem więc też się nie nastawiam :)

Szpital, myślę że do końca mnie trzymać nie będą, chyba że szyjka całkiem zjedzie i nic z niej nie zostanie to wiadomo że będę do końca ale jeśli będzie chociaż trochę to myślę że wyjadę, kiedy?! Nie wiem więc też się nie nastawiam :)
pewnie w 36 tygodniu skonczonym:)

reklama
Do góry