reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety, tato pracuje, mama i teściowa zbyt schorowane. Ale taka długość szyjki na tym etapie to już nie jest dramat. Poprzednio chyba w 35 zdjęto mi pessar i wytrzymałam do 37.
To wcześnie Ci zdjęli pessar ,mnie cis wspominał że koło 38 ściągniemy ,tylko nie wiem czy wytrzymam ;/

reklama
Już po wizycie, szyjka skrócona ale jeszcze zamknięta :-) którą datę porodu najbardziej bierze pod uwagę Wasz ginekolog, bo w pierwszej ciąży to sugerowała mi się lekarka tylko OM a teraz ta lekarka co prowadzi tą ciążę najbardziej sugeruje się terminem z pierwszego Usg prenatalnego i trochę mnie to martwi bo z USG mam termin na 24 czerwca a z OM 1 lipca a lekarka każe mi jechać do szpitala 1-lipca jeśli nie urodzę i boję się, że w szpitalu mnie nie przyjmą bo oni chyba bardziej sugerują się miesiączką .
U mnie również data pierwszego usg czyli 4.08 ale według OM 27.07 a wedlug 4 innych usg 29.07 ale 27.07 mamy pełnię więc ta data obstawiam mój tata ma urodziny 25.07

A dalej cię trzymają w szpitalu, czy puścili już do domu?
Szpital, myślę że do końca mnie trzymać nie będą, chyba że szyjka całkiem zjedzie i nic z niej nie zostanie to wiadomo że będę do końca ale jeśli będzie chociaż trochę to myślę że wyjadę, kiedy?! Nie wiem więc też się nie nastawiam :)

Szpital, myślę że do końca mnie trzymać nie będą, chyba że szyjka całkiem zjedzie i nic z niej nie zostanie to wiadomo że będę do końca ale jeśli będzie chociaż trochę to myślę że wyjadę, kiedy?! Nie wiem więc też się nie nastawiam :)
pewnie w 36 tygodniu skonczonym:)

reklama
Do góry