reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Oj.. Dovrze, że pojechałaś... Ile ci zostało do końca 8 miesiąca?

reklama
@Wronka199 trzymam kciuki żeby dotrwać jakiś do bezpiecznego terminu! Ma kto Ci pomóc ?bo ty dzieciaczki w domu w jakim wieku masz ?
U mnie na poczatku rodzina się zaangażowała ale długo to nie trwało ;/ teraz sama ogarniam

Moje zakupy w promocji smyka [emoji16] 3pary skarpetek i 3 leginsiki Zobacz załącznik 860438
Śliczne :) miętowe super :)

Ja kupiłam na ramiączkach odpinane guziki wiec i do karmienia i po ciazy za 18,90
Bawełna fajna
Zobacz ofertę: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia M Link do: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia M
A jak wypadają wymiarowo? Tak jak jest napisane?

Dziewczyny czy któraś stosowała żel Intimel?

Ostatnia edycja:
Śliczne :) miętowe super :)

A jak wypadają wymiarowo? Tak jak jest napisane?

Dziewczyny czy któraś stosowała żel Intimel?
Nooo i mimo tego, że sklep ten sam to maja jakosciowo najlepszy materiał [emoji16] takie milusie są ( a były w dwupaku z tymi z wzorkiem) [emoji4] mój za chwilę wraca z nocki i jeśli będzie na siłach ok 9 jedziemy na Szczecin bo jeden sklep ogłosił ceny hurtowe na wszystkie artykuly więc chyba kupimy fotelik i materac :)

reklama
Do góry