reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Oj.. Dovrze, że pojechałaś... Ile ci zostało do końca 8 miesiąca?

reklama
@Wronka199 trzymam kciuki żeby dotrwać jakiś do bezpiecznego terminu! Ma kto Ci pomóc ?bo ty dzieciaczki w domu w jakim wieku masz ?
U mnie na poczatku rodzina się zaangażowała ale długo to nie trwało ;/ teraz sama ogarniam

Moje zakupy w promocji smyka [emoji16] 3pary skarpetek i 3 leginsiki Zobacz załącznik 860438
Śliczne :) miętowe super :)

Ja kupiłam na ramiączkach odpinane guziki wiec i do karmienia i po ciazy za 18,90
Bawełna fajna
Zobacz ofertę: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia M Link do: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia M
A jak wypadają wymiarowo? Tak jak jest napisane?

Dziewczyny czy któraś stosowała żel Intimel?

Ostatnia edycja:
Śliczne :) miętowe super :)

A jak wypadają wymiarowo? Tak jak jest napisane?

Dziewczyny czy któraś stosowała żel Intimel?
Nooo i mimo tego, że sklep ten sam to maja jakosciowo najlepszy materiał [emoji16] takie milusie są ( a były w dwupaku z tymi z wzorkiem) [emoji4] mój za chwilę wraca z nocki i jeśli będzie na siłach ok 9 jedziemy na Szczecin bo jeden sklep ogłosił ceny hurtowe na wszystkie artykuly więc chyba kupimy fotelik i materac :)

reklama
Do góry