reklama
Wronka199
Fanka BB :)
A nie 35??[emoji12][emoji12]Dzień dobry, zaczynamy 25 tc [emoji16] miłego słonecznego dnia wam życzę kochane [emoji8]
Margana
A...to rozumiem. To bedziesz juz dawno po. Ja na 15.30.Ja zawze wcxesnie 8:15 bo moj musi byc bo ktg nicole nie wysiedzi w wozku a nie mam komu jej dac
Moj po wizycie do pracy
Margana
O Jola, gratuluje 35tc[emoji3]Witam sie w zaczętym 35 tygodniu!
@Wronka199 i teraz jeszcze Ty... Coraz większe tu przygody szyjkowo, czopowe itp. Widać że to już nie przelewki
@nagini84 @JustMe55 no ja mam nadzieję, że synek będzie mamusi! Jak Ł chce to musi córeczkę sobie u mnie wybłagać
@olaaa7 o tym żelu nic nie słyszałam, ale my używamy z polecenia mojej gin mucovagin. Jest mega naturalny, spoko działanie serio polecam. Nie bierz tylko żadnego durexa. Lubią uczulać.
@JustMe55 jeśli coś to mój Ł może Ci poskręcać to co składujesz w kartonach. On się mega jara jak może użyć wkrętarki czy innych sprzętów. Tylko nie będzie bez koszulki jak ten pan od zaworów
Miłego dnia!
Margana
Haha, chyba 35tc[emoji3] Ale gratulacje!Dzień dobry, zaczynamy 25 tc [emoji16] miłego słonecznego dnia wam życzę kochane [emoji8]
olaaa7
O tym żelu nawet nie słyszałam, skoro fajny i można stosować w ciąży to kupie. A używacie go też do środka? [Emoji16] czy tylko smarujesz siebie albo swojego?Witam sie w zaczętym 35 tygodniu!
@Wronka199 i teraz jeszcze Ty... Coraz większe tu przygody szyjkowo, czopowe itp. Widać że to już nie przelewki
@nagini84 @JustMe55 no ja mam nadzieję, że synek będzie mamusi! Jak Ł chce to musi córeczkę sobie u mnie wybłagać
@olaaa7 o tym żelu nic nie słyszałam, ale my używamy z polecenia mojej gin mucovagin. Jest mega naturalny, spoko działanie serio polecam. Nie bierz tylko żadnego durexa. Lubią uczulać.
@JustMe55 jeśli coś to mój Ł może Ci poskręcać to co składujesz w kartonach. On się mega jara jak może użyć wkrętarki czy innych sprzętów. Tylko nie będzie bez koszulki jak ten pan od zaworów
Miłego dnia!
malina_11
Tak to jest jak człowiek się obudzi i jednym okiem czyta forum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A nie 35??[emoji12][emoji12]
Veraska
Ale I tak gratki :-) :-)Tak to jest jak człowiek się obudzi i jednym okiem czyta forum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: