reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam sie w zaczętym 35 tygodniu! :)
@Wronka199 i teraz jeszcze Ty... Coraz większe tu przygody szyjkowo, czopowe itp. Widać że to już nie przelewki
@nagini84 @JustMe55 no ja mam nadzieję, że synek będzie mamusi! Jak Ł chce to musi córeczkę sobie u mnie wybłagać :D
@olaaa7 o tym żelu nic nie słyszałam, ale my używamy z polecenia mojej gin mucovagin. Jest mega naturalny, spoko działanie serio polecam. Nie bierz tylko żadnego durexa. Lubią uczulać.
@JustMe55 jeśli coś to mój Ł może Ci poskręcać to co składujesz w kartonach. On się mega jara jak może użyć wkrętarki czy innych sprzętów. Tylko nie będzie bez koszulki jak ten pan od zaworów :(
Miłego dnia! :)
O Jola, gratuluje 35tc[emoji3]

Witam sie w zaczętym 35 tygodniu! :)
@Wronka199 i teraz jeszcze Ty... Coraz większe tu przygody szyjkowo, czopowe itp. Widać że to już nie przelewki
@nagini84 @JustMe55 no ja mam nadzieję, że synek będzie mamusi! Jak Ł chce to musi córeczkę sobie u mnie wybłagać :D
@olaaa7 o tym żelu nic nie słyszałam, ale my używamy z polecenia mojej gin mucovagin. Jest mega naturalny, spoko działanie serio polecam. Nie bierz tylko żadnego durexa. Lubią uczulać.
@JustMe55 jeśli coś to mój Ł może Ci poskręcać to co składujesz w kartonach. On się mega jara jak może użyć wkrętarki czy innych sprzętów. Tylko nie będzie bez koszulki jak ten pan od zaworów :(
Miłego dnia! :)
O tym żelu nawet nie słyszałam, skoro fajny i można stosować w ciąży to kupie. A używacie go też do środka? [Emoji16] czy tylko smarujesz siebie albo swojego? :D

reklama
wszystkiego-najlepszego-z-okazji-dnia-matki.jpg

:-* :-* miłego dnia wszystkim mamusiom !! Czyli nam wszystkim :-D

Załączniki

• wszystkiego-najlepszego-z-okazji-dnia-matki.jpg
    wszystkiego-najlepszego-z-okazji-dnia-matki.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 410
Do góry