reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nooo i mimo tego, że sklep ten sam to maja jakosciowo najlepszy materiał [emoji16] takie milusie są ( a były w dwupaku z tymi z wzorkiem) [emoji4] mój za chwilę wraca z nocki i jeśli będzie na siłach ok 9 jedziemy na Szczecin bo jeden sklep ogłosił ceny hurtowe na wszystkie artykuly więc chyba kupimy fotelik i materac :)
Jadzia łowca okazji [emoji16] Ten Twój to się ma z Tobą dobrze

Witam sie w zaczętym 35 tygodniu! :)
@Wronka199 i teraz jeszcze Ty... Coraz większe tu przygody szyjkowo, czopowe itp. Widać że to już nie przelewki
@nagini84 @JustMe55 no ja mam nadzieję, że synek będzie mamusi! Jak Ł chce to musi córeczkę sobie u mnie wybłagać :D
@olaaa7 o tym żelu nic nie słyszałam, ale my używamy z polecenia mojej gin mucovagin. Jest mega naturalny, spoko działanie serio polecam. Nie bierz tylko żadnego durexa. Lubią uczulać.
@JustMe55 jeśli coś to mój Ł może Ci poskręcać to co składujesz w kartonach. On się mega jara jak może użyć wkrętarki czy innych sprzętów. Tylko nie będzie bez koszulki jak ten pan od zaworów :(
Miłego dnia! :)

@Jola92, powiem Ci że kiedyś, jak IKEA była takimi większymi klockami lego to uwielbiałam składać ich meble.. ale teraz to już no fun at all. A łóżeczko nie z ikea, więc ciekawe jai będzie poziom trudności... jak coś będę dzwonić! :D

...o brak koszulki nawet nie śmiałabym prosić, no weeeeeź :p

@Wronka199 trzymam kciuki żeby dotrwać jakiś do bezpiecznego terminu! Ma kto Ci pomóc ?bo ty dzieciaczki w domu w jakim wieku masz ?
U mnie na poczatku rodzina się zaangażowała ale długo to nie trwało ;/ teraz sama ogarniam
Dzieci nie mam wiec tyle dobrze ze obowiazkow nie duzo. Tylko ze ja mam ADHD... Ciezko mi siedzieć na tylku tym bardziej ze w przyszłą sobotę przeprowadzka. Musze się zajac pakowaniem a później rozpakowaniem i urządzeniem mieszkania. No i tournee po sklepach za meblami... Dlatego mam nadzieje ze chociaż trochę mi sie szyjka wydłuży i Michaś pozwoli matce urządzić mieszkanie

Dzieci nie mam wiec tyle dobrze ze obowiazkow nie duzo. Tylko ze ja mam ADHD... Ciezko mi siedzieć na tylku tym bardziej ze w przyszłą sobotę przeprowadzka. Musze się zajac pakowaniem a później rozpakowaniem i urządzeniem mieszkania. No i tournee po sklepach za meblami... Dlatego mam nadzieje ze chociaż trochę mi sie szyjka wydłuży i Michaś pozwoli matce urządzić mieszkanie
To faktycznie przeprowadzka zakupy wszystko na raz! Szkoda że nie masz już przeprowadzki za sobą wtedy mogłabyś spokojnie poleżęc! Ja tez nie leżę chociaż szyjka kiepska ale musze dom ogarnąć, śniadanie obiad kolacja, młodym sie zająć a jest wymagajacy :) i tak w kółko,
Skresla kazdy dzień do 36 zostało mi 11 dni, chociaż chcialabym dotrwac do 37

reklama
To faktycznie przeprowadzka zakupy wszystko na raz! Szkoda że nie masz już przeprowadzki za sobą wtedy mogłabyś spokojnie poleżęc! Ja tez nie leżę chociaż szyjka kiepska ale musze dom ogarnąć, śniadanie obiad kolacja, młodym sie zająć a jest wymagajacy :) i tak w kółko,
Skresla kazdy dzień do 36 zostało mi 11 dni, chociaż chcialabym dotrwac do 37
Mi do 36 zostalo 18 dni... Wieczność

Do góry