reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

5 dni. Był już w tamtym roku, czyli w 1 klasie. Cała szkoła wtedy wyjeżdża.. i rok temu był super szczęśliwy... także teraz mega mnie zaskoczył tym wybuchem emocji...

@Onaszczesliwa2018 powiem Ci że coś w tym jest że jednak synkowie są mamuś ;)
to moja Julka jest harcerka i rok temu w zerowce ( w pazdzierniku dopiero konczyla 7 lat) pojechala na pierwszy oboz na 12dni.W tym roku jedzie drugi raz

reklama
Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Oj to dobrze, ze pojechalas. Trzymaj sie! Ile Ci sistalo do konca tego 8m?

Moja jak jej kiedys powiedzielismy, ze jak sie jest starsxym to sie jezdzi na wyjazdy bez rodzicow to sie poplakala[emoji23]

Biedulka... ale na pewno jak będzie taka sytuacja i będzie jechała cała klasa to tez będzie chciała. A jak nie to powiedz ze nie może tego zrobić rodzicom [emoji23][emoji23] najlepsze jest jak ten autokar odjeżdża a wszyscy rodzice opowiadają jakie maja plany [emoji48]

Ile czasu trwała ta zielona szkoła? Jakoś szybko jechał? Mój teraz w tym wieku by się chyba zaryczał [emoji6] mają jechać za 2 lata, ale nie wiem czy się ogarnie do tego czasu.

U nas jezdza z 3 klasy ma dwa tyg
Jezuuuu jak ja labę będę miała [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale wyobrażam sibie co czułaś tez bym ryczała

reklama
Do góry