reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko wszystkie juz coś macie a ja w ciemnej dupie!
Tylko wozek mam....
W sumie to ja też w domu mam tylko wózek i ciuszki. I to nie wyprane. Niby zostało mi tylko zamówić rzeczy przez internet które nawet już mam powybierane ale jakoś nie mogę się zebrać. Mam takiego lenia że sobie sprawy nie zdajecie [emoji55][emoji55]

reklama
W sumie to ja też w domu mam tylko wózek i ciuszki. I to nie wyprane. Niby zostało mi tylko zamówić rzeczy przez internet które nawet już mam powybierane ale jakoś nie mogę się zebrać. Mam takiego lenia że sobie sprawy nie zdajecie [emoji55][emoji55]
Z tym lenistwem akurat rozumiem mam też takie dni ze nawet siku nie mam mocy wstać... I żałuję ze nie mam kaczki w domu[emoji12]

Malina bierz się w garść [emoji16]
Staram się.. Póki co jak nie jestem u K to siedzę w sypialni mojego brata, tu wielkie wygodne łóżko a brat w domu jest na prawdę rzadko a mój pokój zrobił się jak jeden wielki śmietnik. I to dosłownie. I nie mogę się zabrać żeby to posprzątać dlatego po prostu omijam ten pokój i wchodzę tam gdy na prawdę muszę [emoji54][emoji54][emoji54]

Załączniki

• IMG_5021.png
    IMG_5021.png
    1,1 MB · Wyświetleń: 109
Staram się.. Póki co jak nie jestem u K to siedzę w sypialni mojego brata, tu wielkie wygodne łóżko a brat w domu jest na prawdę rzadko a mój pokój zrobił się jak jeden wielki śmietnik. I to dosłownie. I nie mogę się zabrać żeby to posprzątać dlatego po prostu omijam ten pokój i wchodzę tam gdy na prawdę muszę [emoji54][emoji54][emoji54]
Hahaha to zbieraj się w garść już lżej się czuć nie będziesz [emoji16]

reklama
Do góry