Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Pięknie wyglądaszja tez zaczynam dzis 32 tydz zdj z przed 2 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie wyglądaszja tez zaczynam dzis 32 tydz zdj z przed 2 tyg
Slicznie[emoji3]ja tez zaczynam dzis 32 tydz zdj z przed 2 tyg
No ja pozyczylam[emoji53] Ale jestem spokojna, ze juz wszystko bedzie.No przez remont moj budżet maleje.. Dlatego musze sie spieszyć[emoji12]
Chyba się wezmę, ale najpierw kawa [emoji23]Hahaha to zbieraj się w garść już lżej się czuć nie będziesz [emoji16]
Karla nie boisz sie, ze lozeczko bedzie smierdziec?
Tez mam dwa na wszelki wypadek, ale mam nadzieje, że obędzie się bezOsobiście mam dwa smoczki ale nie planuje używać od razu bo położna w szkole rodzenia mówiła nam, że dziecko, które od razu dostaje smoczek później plycej lapie za sutek ( za mało go bierze do buzki ) i przez to gorzej leci mleko i nas to bardziej boli i rani skore
A nasze farba bylo czuc dosc mocno i dosc dlugo. Kilka dziewczyn tez o tym pisalo, wiec nigdy nie wiadomo jak sie trafi.Moje łóżeczko nie smierdzialo, ale fakt w kartonach było już od stycznia, bo wtedy je kupiliśmy a rozlozylismy je w maju. Przyjemnie drewnem pachnialo