Wronka199
Fanka BB :)
Na przeprowadzkę... Nie mam gdzie trzymac wszystkiego u mamy bo jestesmy na 1 pokoju. Musze wytrzymać jeszcze półtora tygodniaTo na co czekasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na przeprowadzkę... Nie mam gdzie trzymac wszystkiego u mamy bo jestesmy na 1 pokoju. Musze wytrzymać jeszcze półtora tygodniaTo na co czekasz?
Ah to takie ciazowe lzy[emoji6]@Margana łzy tak po prostu, popłakałam się jak głupia a nic mi się nie działo
a co do tabsów to brałam pół roku brałam, nie dobrze mi było po nich straszne, mdliło mnie okropnie. Po nich 6 lat stosowałam krążki anty i to był strzał w dziesiątkę. Po karmieniu na bank do nich wrócę.
Haha, ja to sie smieje, ze my to nie potrafimy urzywac gumek[emoji23] Kilka razy nam sie zdarxylo urzyc.To ja się chyba też zdecyduje na tabsy bo jakoś w gumkach nie lubię. Na samym początku używaliśmy z M i anty i gumek ale zawsze był problem z nimi bo się zsuwały a większy rozmiar nigdy od ręki u nas w sklepach nie był dostępny.
Ja też właśnie niewiem bo kiedyś brałam troszkę ale mimo zmian na różne kiepsko się czułam i taka napompowana byłam , później "stosowalismy " przerywany cały czas chociaż wiem że to żaden sposób antykoncepcji i przez najbliższe 2 lata dopóki niewrocimy do pl A mały niepodrosnie to odpuścimy starania o rodzenstwo bo niemialby mi kto pomóc przy maluszku tutaj jak przyszłoby mi znow lezec kolejna ciążę chociaż wcale niepowiedziane że tak będzie bo kolejna ciąża może być całkowicie bez żadnych komplikacji no ale tego człowiek nie jest w stanie przewidziećja się właśnie troszkę boje żebym nie tyła po tapsach
Mozna. Tylko mi akurat ona nie odpowiadala, wiec zaraz po karmieniu wrocilam do swoich.A minipigułke można stosować też nie karmiąc piersią?
To do dzieła [emoji16]Matko wszystkie juz coś macie a ja w ciemnej dupie!
Tylko wozek mam....
Ah, to faktycznie problem[emoji53]Na przeprowadzkę... Nie mam gdzie trzymac wszystkiego u mamy bo jestesmy na 1 pokoju. Musze wytrzymać jeszcze półtora tygodnia
No właśnie, dobrze dobrane nie szkodzą a jak są złe dobrane to potrafią krzywdę zrobić a później ciężki to zrzucić..@malena164 podobno z tyciem po tabsach to bujda one ewentualnie poprawiają apetyt więc jeszcze i tyjesz, albo wodę zatrzymują. Ja stosowałam anty 6 lat i nie przytyłam. Tylko krążki stosowałam, wrócę do nich po karmieniu.
Dobrze dobrane tabsy nie robią szkody.
Popieram tak samo się czułam po tabletkach i też miałam zmieniane, dobierane a czułam się okropnie po nichA ja mialam kilka razy zmieniane i pilnowalam sie z jedzeniem i tylam i nie bylo bata... ogolnie maja troche skutkow ubocznych, nie kazdemu sluza.
No problem. Planuje wszystko kupić w ciągu 1 dnia... Ale czy sie uda to nie wiem [emoji12]Ah, to faktycznie problem[emoji53]