Margana
Fanka BB :)
Sliczny brzuszek[emoji5]Jak tam wasze brzuszki ja wczoraj spotkałam się z koleżanką i nie mogła uwierzyć to że 32 tydz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczny brzuszek[emoji5]Jak tam wasze brzuszki ja wczoraj spotkałam się z koleżanką i nie mogła uwierzyć to że 32 tydz
Osobiście mam dwa smoczki ale nie planuje używać od razu bo położna w szkole rodzenia mówiła nam, że dziecko, które od razu dostaje smoczek później plycej lapie za sutek ( za mało go bierze do buzki ) i przez to gorzej leci mleko i nas to bardziej boli i rani skoreJa też mam termin na koniec lipca. Ja mam wózek, troszkę ubranek, pieluszki, łóżeczko. Muszę dokupić materac jeszcze i kołderkę.
A powiedzcie mi dziewczyny czy smoczek kupuje się dopiero po porodzie? Czy Wy już macie? Jak to jest z tymi smoczkami, jestem kompletnie zielona w tym temacie.
Haha Karla to dobre[emoji23] Za pozno posxlas na to l4. To juz taki etap, ze sie nic nie chce[emoji6]Ja się zbieram sprzątać od pół godz i nie mogę wstać z krzesła [emoji23]
Jprdl siedzę w domu a nic mi się nie chce ...
a tyle kurna planów miałam jak będę na l4 porządki w szafie,
W kuchni
Ze będę Małgosia rozenek i test białej rękawiczki będzie u mnie na 6 a h...ja robię prócz udawania gospodyni domowej
A ja mialam kilka razy zmieniane i pilnowalam sie z jedzeniem i tylam i nie bylo bata... ogolnie maja troche skutkow ubocznych, nie kazdemu sluza.@malena164 podobno z tyciem po tabsach to bujda one ewentualnie poprawiają apetyt więc jeszcze i tyjesz, albo wodę zatrzymują. Ja stosowałam anty 6 lat i nie przytyłam. Tylko krążki stosowałam, wrócę do nich po karmieniu.
Dobrze dobrane tabsy nie robią szkody.
Z tym tyciem to kiedys tak bylo przy tabletkach statej generacji. Te nowe nie powoduja tycia. A przy minipigulce tez nie mialam problemow z chudnieciem po porodzie.ja się właśnie troszkę boje żebym nie tyła po tapsach
To na co czekasz?Matko wszystkie juz coś macie a ja w ciemnej dupie!
Tylko wozek mam....
A minipigułke można stosować też nie karmiąc piersią?Z tym tyciem to kiedys tak bylo przy tabletkach statej generacji. Te nowe nie powoduja tycia. A przy minipigulce tez nie mialam problemow z chudnieciem po porodzie.