reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też mam termin na koniec lipca. :) Ja mam wózek, troszkę ubranek, pieluszki, łóżeczko. Muszę dokupić materac jeszcze i kołderkę.

A powiedzcie mi dziewczyny czy smoczek kupuje się dopiero po porodzie? Czy Wy już macie? Jak to jest z tymi smoczkami, jestem kompletnie zielona w tym temacie.
Osobiście mam dwa smoczki :) ale nie planuje używać od razu bo położna w szkole rodzenia mówiła nam, że dziecko, które od razu dostaje smoczek później plycej lapie za sutek ( za mało go bierze do buzki ) i przez to gorzej leci mleko i nas to bardziej boli i rani skore

Ja się zbieram sprzątać od pół godz i nie mogę wstać z krzesła [emoji23]

Jprdl siedzę w domu a nic mi się nie chce ...
a tyle kurna planów miałam jak będę na l4 porządki w szafie,
W kuchni
Ze będę Małgosia rozenek i test białej rękawiczki będzie u mnie na 6 a h...ja robię prócz udawania gospodyni domowej
Haha Karla to dobre[emoji23] Za pozno posxlas na to l4. To juz taki etap, ze sie nic nie chce[emoji6]

@malena164 podobno z tyciem po tabsach to bujda ;) one ewentualnie poprawiają apetyt więc jeszcze i tyjesz, albo wodę zatrzymują. Ja stosowałam anty 6 lat i nie przytyłam. Tylko krążki stosowałam, wrócę do nich po karmieniu.
Dobrze dobrane tabsy nie robią szkody.
A ja mialam kilka razy zmieniane i pilnowalam sie z jedzeniem i tylam i nie bylo bata... ogolnie maja troche skutkow ubocznych, nie kazdemu sluza.

To ja się chyba też zdecyduje na tabsy bo jakoś w gumkach nie lubię. Na samym początku używaliśmy z M i anty i gumek ale zawsze był problem z nimi bo się zsuwały a większy rozmiar nigdy od ręki u nas w sklepach nie był dostępny.

reklama
Do góry