reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja czekam na kuriera z przesyłką z gemini, z segregatorami dla mam od mamy ginekolog i na wózek :)
Wczoraj przyjechała do nas teściowa i ogarnia nasze mieszkanie, złota kobieta, ja już nie daje rady z wieloma rzeczami, K. dużo poza domem przez pracę i trochę zaroslismy...
Fajnie, ze tesciowka pomoze[emoji3]

reklama
Ja też mam termin na koniec lipca. :) Ja mam wózek, troszkę ubranek, pieluszki, łóżeczko. Muszę dokupić materac jeszcze i kołderkę.

A powiedzcie mi dziewczyny czy smoczek kupuje się dopiero po porodzie? Czy Wy już macie? Jak to jest z tymi smoczkami, jestem kompletnie zielona w tym temacie.
Mam smoczek 0+ z chicko - był w pakiecie gratisów na warsztatach dla przyszłych rodziców, razem z buteleczką aventu i jeszcze paroma drobiazgami, więc nie kupuję, wychodząc z założenia, jak się okaże, że jest potrzeba, to wtedy się kupi...

Ja już mam wszystko ogarnięte od końca czerwca.

A to nawet nie wiedziałam. Muszę potem gina zapytać.

Kupiłam jeden tak na wszelki wypadek chociaż nie planuje dawać ale różnie może być więc wolę mieć :) kupiłam MAM mini.
Zobacz załącznik 859584
Hmmm, nie wiem, jak u ciebie ale u mnie czerwiec jeszcze się nie zaczął [emoji23][emoji6]

Oj dziekuje kochana, ze pamietalas[emoji8] Zapisalam sobie ta aukcje. Zamowie za jakis vzas, bo widze, ze z tych co mam to juz tylko jeden trzyma.
A mi dzis powinna przyjsc paczka z tym zestawem TT, zamawialas juz?
Zamówiłam, ale dopiero idzie... Jeszcze u tego samego sprzedawcy kupiłam podkłady 60x90, bo do szpitala potrzebne, i taki zestaw do dziąseł /ząbków 3m+ ;)

Ja czekam na kuriera z przesyłką z gemini, z segregatorami dla mam od mamy ginekolog i na wózek :)
Wczoraj przyjechała do nas teściowa i ogarnia nasze mieszkanie, złota kobieta, ja już nie daje rady z wieloma rzeczami, K. dużo poza domem przez pracę i trochę zaroslismy...
Ja wolę nie pisać jaki mam "porządek" w domu...
Wszystko na górze, część już powoli próbuję pakować, wszystko, z czego korzystam ulokowane tak, żebym nie musiała się schylać albo wysoko sięgać, O cały dzień w pracy albo na budowie i... Byle do przeprowadzki......... [emoji15]

reklama
Do góry