reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja czekam na kuriera z przesyłką z gemini, z segregatorami dla mam od mamy ginekolog i na wózek :)
Wczoraj przyjechała do nas teściowa i ogarnia nasze mieszkanie, złota kobieta, ja już nie daje rady z wieloma rzeczami, K. dużo poza domem przez pracę i trochę zaroslismy...
Fajnie, ze tesciowka pomoze[emoji3]

reklama
Ja też mam termin na koniec lipca. :) Ja mam wózek, troszkę ubranek, pieluszki, łóżeczko. Muszę dokupić materac jeszcze i kołderkę.

A powiedzcie mi dziewczyny czy smoczek kupuje się dopiero po porodzie? Czy Wy już macie? Jak to jest z tymi smoczkami, jestem kompletnie zielona w tym temacie.
Mam smoczek 0+ z chicko - był w pakiecie gratisów na warsztatach dla przyszłych rodziców, razem z buteleczką aventu i jeszcze paroma drobiazgami, więc nie kupuję, wychodząc z założenia, jak się okaże, że jest potrzeba, to wtedy się kupi...

Ja już mam wszystko ogarnięte od końca czerwca.

A to nawet nie wiedziałam. Muszę potem gina zapytać.

Kupiłam jeden tak na wszelki wypadek chociaż nie planuje dawać ale różnie może być więc wolę mieć :) kupiłam MAM mini.
Zobacz załącznik 859584
Hmmm, nie wiem, jak u ciebie ale u mnie czerwiec jeszcze się nie zaczął [emoji23][emoji6]

Oj dziekuje kochana, ze pamietalas[emoji8] Zapisalam sobie ta aukcje. Zamowie za jakis vzas, bo widze, ze z tych co mam to juz tylko jeden trzyma.
A mi dzis powinna przyjsc paczka z tym zestawem TT, zamawialas juz?
Zamówiłam, ale dopiero idzie... Jeszcze u tego samego sprzedawcy kupiłam podkłady 60x90, bo do szpitala potrzebne, i taki zestaw do dziąseł /ząbków 3m+ ;)

Ja czekam na kuriera z przesyłką z gemini, z segregatorami dla mam od mamy ginekolog i na wózek :)
Wczoraj przyjechała do nas teściowa i ogarnia nasze mieszkanie, złota kobieta, ja już nie daje rady z wieloma rzeczami, K. dużo poza domem przez pracę i trochę zaroslismy...
Ja wolę nie pisać jaki mam "porządek" w domu...
Wszystko na górze, część już powoli próbuję pakować, wszystko, z czego korzystam ulokowane tak, żebym nie musiała się schylać albo wysoko sięgać, O cały dzień w pracy albo na budowie i... Byle do przeprowadzki......... [emoji15]

reklama
Do góry