Margana
Fanka BB :)
No i krocej trwa niz polog[emoji6]ja się osobiście bardziej boję połogu niż porodu. Do porodu podchodzę tak, że trzeba to przeżyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i krocej trwa niz polog[emoji6]ja się osobiście bardziej boję połogu niż porodu. Do porodu podchodzę tak, że trzeba to przeżyć
No wyjscia nie ma, ale najchetniej juz bym nigdzie nie chodzila[emoji53]O jejku biedna ja też ledwo chodzę od wczoraj to tak zle się czuje że szok jak pijana normalnie , ale pocieszam się że już 34 tydzień I damy radę, musimy [emoji8]
O matko, ale wymyslilas! Oba piekne[emoji3]Dziewczynki , który wzór jest ładniejszy? Ten pierwszy byłby naszyty na cieniutki kocyk a drugi jest w formie otulacza bo to dwie inne firmy więc trochę inna funkcja... I bardziej mnie zastanawia, który wzor jest ładniejszy
Zobacz załącznik 859290
Zobacz załącznik 859291
Mi dość szybko przeszło więc i może Tobie za chwilę minie Malenstwo musi zmienić trochę ułożenieNo pewnie tak. Tylko jak tu dalej funkcjonowac[emoji53]
No dobrze sobie pouzywala za nas[emoji6]Chyba za nas wszystkie razem wzięte co od paru miesięcy mają zakaz [emoji16] zboczuszku Ty nasz [emoji39]
Pierwszy jest bardziej do wózka i łóżeczka jako kocyk a drugi jako otulacz i lekkie okrycie [emoji1] można owinąć tym Dzieciątko podczas noszenia na rękachO matko, ale wymyslilas! Oba piekne[emoji3]
Chyba bym wybrala ten pierwszy zywszy. Chociaz ten drugi yaki delikatniejszy tez ladny. A do czego ma sluzyc?
Wierzę;(No wyjscia nie ma, ale najchetniej juz bym nigdzie nie chodzila[emoji53]
A ja sie czuję jak żółw. Jak leżę na plecach co się czuje jak taki żółw który leży na tej swojej skorupce i macha rękami i nogami a i tak nie może się przekręcić albo wstaćJa nawet chodzac po domu to czuje[emoji53] No na prawde czuje sie jak jakas lamaga[emoji53]
Idealne porównanie [emoji23][emoji1][emoji1]A ja sie czuję jak żółw. Jak leżę na plecach co się czuje jak taki żółw który leży na tej swojej skorupce i macha rękami i nogami a i tak nie może się przekręcić albo wstać
A nie masz jakiejs infekcji? Bo morfologia by wskazywala na jakis lekki stan zapalny. A ten mocz jakis podejzany, bo i glukoza i krysztaly. Moze powtorz ten mocz dla pewnosci? Kiedy masz wizyte?Hej witajcie, byłam rano na badaniach. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium z i formacja że mam cukier w moczu.. I kazała sobie zmierzyć cukier ale jest okej.. Nie wiem o co chodzi. Rzuci któraś okiem? Zobacz załącznik 859296