Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dokładnie Jolka to nasz gigant [emoji16]O matko Jola, jak Ty potrafisz ubrac to w slowa, ze czlowiek zamiast dolowac sie troche sie usmiechnie[emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Jolka to nasz gigant [emoji16]O matko Jola, jak Ty potrafisz ubrac to w slowa, ze czlowiek zamiast dolowac sie troche sie usmiechnie[emoji3]
A to nie u mnie to sir pojawiło na spacerze i aż chciałam do domu wracać takie to było okropne, ale psa mi było szkoda bo właśnie poszliśmy z nim żeby pobiegal bez smyczy i po ok 10minutach mi przeszło...razem z parciem na pecherz ...Widocznie Lenka ułożyła sir szybko inaczejO dokladnie, od razu siku. Ale ja tak mam juz od dawna[emoji53] Nie przechodzi tylko sie nasila, bo dzidzia coraz wieksza.
Podwyższone leukocyty sa normalne dla ciąży. Ja mam od początku. Taka moja uroda. Nie swiadczy to o stanie zapalnym. Natomiast takich ilosci cukru byc nie powinno. Wskazana konsultacja lekarska.Hej witajcie, byłam rano na badaniach. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium z i formacja że mam cukier w moczu.. I kazała sobie zmierzyć cukier ale jest okej.. Nie wiem o co chodzi. Rzuci któraś okiem? Zobacz załącznik 859296
31+4 dni
Super [emoji106]Ok. Zamowilam juz wsxystko co zostalo. Od rana dostaje maile z wiadomoscia o wysylce[emoji3] Teraz wreszcie ja zostane zasypana paczkami[emoji23]
Dzis wplynela kasa M za ten ostatni weekend, wiec wieczorem zamowie fotelik, a w weekend postaramy sie ogarnac szafe i bedzie wszystko[emoji3]
Oj to ja mam tak od dawna i caly czas[emoji53] Ciezko mi na prawde gdziekolwiek chodzic, ale dzis to juz bylo wyjatkowo mocno.A to nie u mnie to sir pojawiło na spacerze i aż chciałam do domu wracać takie to było okropne, ale psa mi było szkoda bo właśnie poszliśmy z nim żeby pobiegal bez smyczy i po ok 10minutach mi przeszło...razem z parciem na pecherz ...Widocznie Lenka ułożyła sir szybko inaczej
Współczuję takich bóli...Wiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
Maluszki już coraz większe, ciasno im sie robi i ciężej zmienić im teraz pozycje... Współczuję bólu mam nadzieję, że niedługo przejdzie...Oj to ja mam tak od dawna i caly czas[emoji53] Ciezko mi na prawde gdziekolwiek chodzic, ale dzis to juz bylo wyjatkowo mocno.
Mnie się bardziej podoba drugi - delikatniejszy...Dziewczynki , który wzór jest ładniejszy? Ten pierwszy byłby naszyty na cieniutki kocyk a drugi jest w formie otulacza bo to dwie inne firmy więc trochę inna funkcja... I bardziej mnie zastanawia, który wzor jest ładniejszy
Zobacz załącznik 859290
Zobacz załącznik 859291
i sa cale komplety Link do: KOKON materac motylek kocyk poduszka MINKY
mi tez ten drugi się bardziej podobaMnie się bardziej podoba drugi - delikatniejszy...