reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O dokladnie, od razu siku. Ale ja tak mam juz od dawna[emoji53] Nie przechodzi tylko sie nasila, bo dzidzia coraz wieksza.
A to nie u mnie to sir pojawiło na spacerze i aż chciałam do domu wracać takie to było okropne, ale psa mi było szkoda bo właśnie poszliśmy z nim żeby pobiegal bez smyczy i po ok 10minutach mi przeszło...razem z parciem na pecherz ...Widocznie Lenka ułożyła sir szybko inaczej :)

Hej witajcie, byłam rano na badaniach. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium z i formacja że mam cukier w moczu.. I kazała sobie zmierzyć cukier ale jest okej.. Nie wiem o co chodzi. Rzuci któraś okiem? Zobacz załącznik 859296
Podwyższone leukocyty sa normalne dla ciąży. Ja mam od początku. Taka moja uroda. Nie swiadczy to o stanie zapalnym. Natomiast takich ilosci cukru byc nie powinno. Wskazana konsultacja lekarska.

Ok. Zamowilam juz wsxystko co zostalo. Od rana dostaje maile z wiadomoscia o wysylce[emoji3] Teraz wreszcie ja zostane zasypana paczkami[emoji23]
Dzis wplynela kasa M za ten ostatni weekend, wiec wieczorem zamowie fotelik, a w weekend postaramy sie ogarnac szafe i bedzie wszystko[emoji3]
Super [emoji106]
Ja muszę siąść do maszyny, ale z "cięższych" zajęć mam jeszcze pranie i prasowanie (a właściwie najpierw prasowanie naszych rzeczy potem pranie i prasowanie ubranek Hani..), i boję się, że znowu skurcze mnie będą męczyć... Ale z drugiej strony muszę to i tak w końcu zrobić, więc jak przetrawię trochę truskawki (zjadłam kg.... [emoji15]), to biorę się za prasowanie....

A to nie u mnie to sir pojawiło na spacerze i aż chciałam do domu wracać takie to było okropne, ale psa mi było szkoda bo właśnie poszliśmy z nim żeby pobiegal bez smyczy i po ok 10minutach mi przeszło...razem z parciem na pecherz ...Widocznie Lenka ułożyła sir szybko inaczej :)
Oj to ja mam tak od dawna i caly czas[emoji53] Ciezko mi na prawde gdziekolwiek chodzic, ale dzis to juz bylo wyjatkowo mocno.

reklama
Do góry