Jola92
Fanka BB :)
33+3Ooo to super [emoji16][emoji16] a w którym teraz jesteś tygodniu ? [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33+3Ooo to super [emoji16][emoji16] a w którym teraz jesteś tygodniu ? [emoji1]
Też tak miałam, ale u mnie dalo się to znieść choć bardzo było nieprzyjemne... Dzieciątko tak się wciska pewnie bo w końcu przechodziWiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
Ja tez tak mam! Zrobię sobie delikatny spacer 10 minut i koniec nie mogę iść. Czuję taki kłujący nacisk na dole i taki ciężarWiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
No to oby jeszcze 3 tygodnie sie jakoś udało bez czopu[emoji1]
Pewnie przez główkę napierającą na pessar naperający na szyjkę... Biedaczysko.Wiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
O jejku biedna ja też ledwo chodzę od wczoraj to tak zle się czuje że szok jak pijana normalnie , ale pocieszam się że już 34 tydzień I damy radę, musimy [emoji8]Wiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
Moja gin jak zobaczyła zdjęcie tego czopa (tak, kazała mi zrobić zdjecie ) to powiedziała że 3 tygodnie minimum dam rade jak nie dłużej Był cały biały, szyjka długa, twarda i zamknięta. Tylko kazała oszczędzić przytulankiNo to oby jeszcze 3 tygodnie sie jakoś udało bez czopu[emoji1]
Aaaa to ja też taki miałam z 5 tygodni temu jak nie więcej [emoji16][emoji16] wystraszylam się i Wam tu o tym pisałam i lekarz stwierdził, że jak biały to nie ma co się martwić ( wtedy to jednak byk 27/8tc więc dużo za wcześnie)Moja gin jak zobaczyła zdjęcie tego czopa (tak, kazała mi zrobić zdjecie ) to powiedziała że 3 tygodnie minimum dam rade jak nie dłużej Był cały biały, szyjka długa, twarda i zamknięta. Tylko kazała oszczędzić przytulanki
Ale ja właśnie na wizycie 7 tygodni temu tez tak miałam, ale tamten był malusi, wielkości paznokcia u małego palca. A ten wczorajszy to taki duuży, że zanim zobaczyłam co to, to sie bałam że mi pepowina wypada czy cośAaaa to ja też taki miałam z 5 tygodni temu jak nie więcej [emoji16][emoji16] wystraszylam się i Wam tu o tym pisałam i lekarz stwierdził, że jak biały to nie ma co się martwić ( wtedy to jednak byk 27/8tc więc dużo za wcześnie)