reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
Też tak miałam, ale u mnie dalo się to znieść choć bardzo było nieprzyjemne... Dzieciątko tak się wciska pewnie bo w końcu przechodzi:)

Wiecie co, podjechalam do tej szkoly ( tak, tak, podjechalam jeden przystanek) i ledwo doszlam z przystanku, a daleko nie jest. Tak mnie cos boli i kluje w samym dole, ze isc nie moge[emoji53]
Ja tez tak mam! Zrobię sobie delikatny spacer 10 minut i koniec nie mogę iść. Czuję taki kłujący nacisk na dole i taki ciężar

O jejku biedna :( ja też ledwo chodzę od wczoraj to tak zle się czuje że szok jak pijana normalnie , ale pocieszam się że już 34 tydzień I damy radę, musimy [emoji8]

No to oby jeszcze 3 tygodnie sie jakoś udało bez czopu[emoji1]
Moja gin jak zobaczyła zdjęcie tego czopa (tak, kazała mi zrobić zdjecie :D) to powiedziała że 3 tygodnie minimum dam rade jak nie dłużej :) Był cały biały, szyjka długa, twarda i zamknięta. Tylko kazała oszczędzić przytulanki :)

Dziewczynki , który wzór jest ładniejszy? Ten pierwszy byłby naszyty na cieniutki kocyk a drugi jest w formie otulacza bo to dwie inne firmy więc trochę inna funkcja... I bardziej mnie zastanawia, który wzor jest ładniejszy
Screenshot_2018-05-22-14-02-18.png

Screenshot_2018-05-18-19-47-07.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-22-14-02-18.png
    Screenshot_2018-05-22-14-02-18.png
    137,7 KB · Wyświetleń: 357
  • Screenshot_2018-05-18-19-47-07.png
    Screenshot_2018-05-18-19-47-07.png
    141,1 KB · Wyświetleń: 358
Moja gin jak zobaczyła zdjęcie tego czopa (tak, kazała mi zrobić zdjecie :D) to powiedziała że 3 tygodnie minimum dam rade jak nie dłużej :) Był cały biały, szyjka długa, twarda i zamknięta. Tylko kazała oszczędzić przytulanki :)
Aaaa to ja też taki miałam z 5 tygodni temu jak nie więcej [emoji16][emoji16] wystraszylam się i Wam tu o tym pisałam i lekarz stwierdził, że jak biały to nie ma co się martwić ( wtedy to jednak byk 27/8tc więc dużo za wcześnie)

reklama
Aaaa to ja też taki miałam z 5 tygodni temu jak nie więcej [emoji16][emoji16] wystraszylam się i Wam tu o tym pisałam i lekarz stwierdził, że jak biały to nie ma co się martwić ( wtedy to jednak byk 27/8tc więc dużo za wcześnie)
Ale ja właśnie na wizycie 7 tygodni temu tez tak miałam, ale tamten był malusi, wielkości paznokcia u małego palca. A ten wczorajszy to taki duuży, że zanim zobaczyłam co to, to sie bałam że mi pepowina wypada czy coś

Do góry