na dawanda sa cale zestawejak wam sie podoba taki kocyk chce do tego zamówić poduszki modułowe kokon cały zestaw taki
reklama
Margana
Fanka BB :)
To oby! Bo jakies takie skurcze czestsze i bardziej bolesne tez czuje od wczoraj[emoji53]Mi dość szybko przeszło więc i może Tobie za chwilę minie Malenstwo musi zmienić trochę ułożenie
Link do: KOKON materac motylek kocyk poduszka MINKYjak wam sie podoba taki kocyk chce do tego zamówić poduszki modułowe kokon cały zestaw taki
mi sie podoba tdn rozek ktory bedzid potem kocykiem Link do: Rożek MINKY becik otulacz DWUSTRONNY bawełna MATAjak wam sie podoba taki kocyk chce do tego zamówić poduszki modułowe kokon cały zestaw taki
Margana
To jak do spania to bym jednak wziela drugi. Pierwszy moze bardziej rozpraszac koloramiPierwszy jest bardziej do wózka i łóżeczka jako kocyk a drugi jako otulacz i lekkie okrycie [emoji1] można owinąć tym Dzieciątko podczas noszenia na rękach
SzczęśliwaCiężarna
Oj skurczy to nie miałam... Tylko takie klocie w dole... W pochwie... I napieranie na szyjkę... I od razu siku mi się zachciało strasznieTo oby! Bo jakies takie skurcze czestsze i bardziej bolesne tez czuje od wczoraj[emoji53]
Margana
O matko Jola, jak Ty potrafisz ubrac to w slowa, ze czlowiek zamiast dolowac sie troche sie usmiechnie[emoji3]A ja sie czuję jak żółw. Jak leżę na plecach co się czuje jak taki żółw który leży na tej swojej skorupce i macha rękami i nogami a i tak nie może się przekręcić albo wstać
malina_11
Jutro mam wizytę.. Kurcze tak na szybkości ten mocz pobierałam, mogą być błędne wyniki? A te kryształy to co oznaczają?A nie masz jakiejs infekcji? Bo morfologia by wskazywala na jakis lekki stan zapalny. A ten mocz jakis podejzany, bo i glukoza i krysztaly. Moze powtorz ten mocz dla pewnosci? Kiedy masz wizyte?
SzczęśliwaCiężarna
Yhym [emoji16] pierwszy tylko od góry ma taki materiał bo od dołu jest pastelowy rozowyTo jak do spania to bym jednak wziela drugi. Pierwszy moze bardziej rozpraszac kolorami
i sa cale komplety Link do: KOKON materac motylek kocyk poduszka MINKYjak wam sie podoba taki kocyk chce do tego zamówić poduszki modułowe kokon cały zestaw taki
reklama
Margana
O dokladnie, od razu siku. Ale ja tak mam juz od dawna[emoji53] Nie przechodzi tylko sie nasila, bo dzidzia coraz wieksza.Oj skurczy to nie miałam... Tylko takie klocie w dole... W pochwie... I napieranie na szyjkę... I od razu siku mi się zachciało strasznie
Podziel się: