reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale ja właśnie na wizycie 7 tygodni temu tez tak miałam, ale tamten był malusi, wielkości paznokcia u małego palca. A ten wczorajszy to taki duuży, że zanim zobaczyłam co to, to sie bałam że mi pepowina wypada czy coś
Aaa no chyba, że ... Musiałaś się wystraszyc...[emoji4] mi to wypadło wielkości dużego paznokcia u dłoni i tylko raz

reklama
Hej witajcie, byłam rano na badaniach. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium z i formacja że mam cukier w moczu.. I kazała sobie zmierzyć cukier ale jest okej.. Nie wiem o co chodzi. Rzuci któraś okiem?
Screenshot_20180522-142902.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180522-142902.jpg
    Screenshot_20180522-142902.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 346
Hej witajcie, byłam rano na badaniach. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium z i formacja że mam cukier w moczu.. I kazała sobie zmierzyć cukier ale jest okej.. Nie wiem o co chodzi. Rzuci któraś okiem? Zobacz załącznik 859296
jakis minimalny stan zapalny i Tobie wychodzi ,mi tak od poczatku ciazy ...
a z tym cukrem hmm nie powinno go byc wcale ale znajomej tez raz wyszedl a po powtorce juz czysto bylo ...moze powtorz ?

reklama
Do góry