Margana
Fanka BB :)
Jak mloda urodzilam to w szpitalu dokarmiali kubeczkiem. Tetaz ponoc juz tak nie robia.O butelce medela calma też nam mówili na szkole rodzenia
I o karmieniu kubeczkiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mloda urodzilam to w szpitalu dokarmiali kubeczkiem. Tetaz ponoc juz tak nie robia.O butelce medela calma też nam mówili na szkole rodzenia
I o karmieniu kubeczkiem...
Sliczne pieluszki[emoji3]A do mnie przyszła już paczka [emoji16] miałam dać znać co do pieluch happy i moim zdaniem nie są grube ale jak dokupię pampersa lub daddy to będę mogła porownac [emoji16] i wyjściowe pieluchy tetrowe dotarly i smoczek Zobacz załącznik 859261
Super [emoji16][emoji16][emoji16] wspaniała wiadomość [emoji16]Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cuda My już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe Teraz już tylko czekać na poród
Bardzo ładne ja nie planuje zakupu pościeli, ale wzór ślicznyjak wam sie podoba taki kocyk chce do tego zamówić poduszki modułowe kokon cały zestaw taki
To swietnie![emoji3]Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cuda My już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe Teraz już tylko czekać na poród
Wyjściowe to muszą być ładne [emoji16][emoji16] a po domu mam sporo po siostrzencu głównie granatowe w białe kotwice [emoji16]Sliczne pieluszki[emoji3]
To tak jak ja. Mam sporo po mlodej, ale kilka swierzutkich dokupilam[emoji3]Wyjściowe to muszą być ładne [emoji16][emoji16] a po domu mam sporo po siostrzencu [emoji16]
Super [emoji4]Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cuda My już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe Teraz już tylko czekać na poród