reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochana, życie nie jest takie proste.

@peszek a Ty mieszkasz z mamą, czy wpadła Ci pomóc?

Spokojnie tu dzisiaj. Widzę, że nie tylko ja nie mam czasu na forum.
Ja jestem mega zajęta jedzeniem. Non stop jem, masakra jakaś. Czy to możliwe, że dostałam uczulenia na truskawki? Nigdy nie miałam, teraz zjadłam pewnie z 0,5kg jak nie lepiej. Kupiłam u takiego Pana u którego zawsze kupuję i warzywa i owoce na targu ale nigdy nic mi nie było

Szybkie streszczenie z wizyty dzisiejszej. Ogólnie ok. Synek waży 2057 gram (tydz 31+5 dni), posprawdzal lekarz i serduszko i wszystko co się dalo. Każda rzecz w normie. Ze smieszniejszych rzeczy... Jak cała ciążę Jaś był główka na dol, tak teraz się odwrócił i ma główkę na górze a pupę na dole. Znalazł sobie czas na akrobacje. Na szczęście tak czy siak ja mam mieć cesarke więc niech leży jak chce. Zdj buźki nie dostałam, bo tak rączkami się zasłonil że nie było szans na zrobienie pamiątkowej foty.

Ja jestem mega zajęta jedzeniem. Non stop jem, masakra jakaś. Czy to możliwe, że dostałam uczulenia na truskawki? Nigdy nie miałam, teraz zjadłam pewnie z 0,5kg jak nie lepiej. Kupiłam u takiego Pana u którego zawsze kupuję i warzywa i owoce na targu ale nigdy nic mi nie było
Mi gin na samym początku powiedziała, że mam kategoryczny zakaz jedzenia truskawek bo są bardzo dużym alergenem i dziecku do 2 roku życia też nie powinno się ich podawać bo uczulają....

Mi gin na samym początku powiedziała, że mam kategoryczny zakaz jedzenia truskawek bo są bardzo dużym alergenem i dziecku do 2 roku życia też nie powinno się ich podawać bo uczulają....
W ciąży z córką jadłam tonami truskawki w najróżniejszej postaci i ona też moglaby jesc je teraz tonami☺️ gratuluję udanej wizyty, ładna wage już ma

reklama
Do góry