reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry w ten kolejny paskudny dzień [emoji14] Jak mi lecą te tygodnie na l4 :D dziś zaczynam 4 tydzień [emoji16] i najgorsze że bardzo mi się podoba :D aż strach pomyśleć jak ja wrócę do pracy za 13 miesięcy [emoji14]
Kto dziś wizytuje? Kciuki :)
Ja tam mialam dosc juz siedzenia w domu[emoji6]

reklama
Za wizytujące, moc kciuków :)

powiedzcie mi proszę jak Mały się obrócił to kształt brzucha mógł się zmienić? Mam wrażenie, że to przy przeponie więcej miejsca mi się zrobiło a dołem się wybrzuszył bardziej,
Tak. Pisza, ze niby wtedy lepiej oddychac, a wiekszy ucisk na pecherz.

Nad ranem jak byłam jeszcze pół przytomna poczułam nieprzyjemny ból, trwał moment tak jakby ucisk na krocze. Pomyślałam sobie że jak poród mniej więcej tak boli to będzie wesoło :D

Nad ranem jak byłam jeszcze pół przytomna poczułam nieprzyjemny ból, trwał moment tak jakby ucisk na krocze. Pomyślałam sobie że jak poród mniej więcej tak boli to będzie wesoło :D

Huhu to chyba pestka.... podobno cgce sue epidural szybko byle nie czuc tego bolu[emoji23]wiec musi byc ostro ale chcialam miec...

jak mnie mama wkurza. Jak przychodzi paczka to nie zdążę ja jej otworzyć jak już stoi co tam masz pokaż, pokaż. Kurde nie mam z nią jakiś super relacji i tym bardziej mnie to wkurza. Uwielbia stać w szafie Małego i oglądać, komentować. A po drugie nie zdradzamy płci. Po ubrankach można się domyśleć, a ona milion razy a czy chłopiec czy dziewczynka. Miała by a tyle inteligencji by swoje po prostu myślała po tym co widzi.
Też bym się wkurzyła. Jakbyś chciała pokazać co kupiłaś to byś sama wyszła z taką inicjatywą.

hej dziewczyny!

Zgaga mnie meczy strasznie, musze zazywac Gaviscon co kilka godzin bo inaczej mam ogien w gardle plus refluks, takze po prostu super.:o
Malutka dalej lezy poprzecznie i chyba nie ma zamiaru jeszcze sie obracac, zobaczymy co powiedza na USG za tydzien, chyba jej tak najwygodniej;)

reklama
hej dziewczyny!

Zgaga mnie meczy strasznie, musze zazywac Gaviscon co kilka godzin bo inaczej mam ogien w gardle plus refluks, takze po prostu super.:o
Malutka dalej lezy poprzecznie i chyba nie ma zamiaru jeszcze sie obracac, zobaczymy co powiedza na USG za tydzien, chyba jej tak najwygodniej;)
Mam to samo że zgagą ostatnio. Rano jeszcze jakoś jest, a po południu i wieczorem płonę. Z Gavisconem się nie rozstaje.
W ogóle to moja córka jakoś na opak wszystko ma. Jak jest fajny dzien, że się chce coś robić to ona śpi co chwilę, a jak jest taka pogoda jak dziś, że nic tylko spać się chce to ona szaleje non stop :)

Do góry