reklama
Jola92
Fanka BB :)
Mnie ostatnie parę dni tak muli, nie do życia jestem, humor zly, brak energii. Nie wiem czy to nie wina cisnienia na zewnątrz i ogólnie auryKurcze cały dzień muli mnie głowa
Karla88
Właśnie nie pierwszy raz. Ze 2 tygodnie temu zjadłam ale to dosłownie kilka, a dziś to grubo. Czuje takie jakby mrowienie, trochę swędzenie w buzi i mam wysypkę szczególnie na rękach, jak pokrzywka to wygląda
Jolcia przykład z życia z truskawkami jak za dużo się zje obojętnie ciąża czy nie to ma prawo wysypać właśnie taka pokrzywka
Jak zjesz kilka to spoko nic się nie dzieje wiec jeżeli dziś zezarlas tak dużo to mogło cię uczulić ale nie jest to nic poważnego jutro powinno być już ok
e tam pochlanialam truskawki wpoprzednich dwoch ciazach i zadne nie ma alergiiMi gin na samym początku powiedziała, że mam kategoryczny zakaz jedzenia truskawek bo są bardzo dużym alergenem i dziecku do 2 roku życia też nie powinno się ich podawać bo uczulają....
Karla88
Mnie ostatnie parę dni tak muli, nie do życia jestem, humor zly, brak energii. Nie wiem czy to nie wina cisnienia na zewnątrz i ogólnie aury
Napewno pogoda ma wpływ bo ja jestem bardziej nerwowa i ogólnie czuje się faralnie
I zmęczenie ciążą. Tak juz moze byc coraz częściej. Ta końcówka jest masakrczna. Tu boli, tam kluje, to ciagnie. Ledwo mozna oddychac, chód kaczki waga słonia i ogolnie spadek nastroju. Ja mam jeszcze mega zmęczenie. Tylko bym spałaMnie ostatnie parę dni tak muli, nie do życia jestem, humor zly, brak energii. Nie wiem czy to nie wina cisnienia na zewnątrz i ogólnie aury
moze nie same truskawki tylko popryskali czymsWłaśnie nie pierwszy raz. Ze 2 tygodnie temu zjadłam ale to dosłownie kilka, a dziś to grubo. Czuje takie jakby mrowienie, trochę swędzenie w buzi i mam wysypkę szczególnie na rękach, jak pokrzywka to wygląda
Karla88
I zmęczenie ciążą. Tak juz moze byc coraz częściej. Ta końcówka jest masakrczna. Tu boli, tam kluje, to ciagnie. Ledwo mozna oddychac, chód kaczki waga słonia i ogolnie spadek nastroju. Ja mam jeszcze mega zmęczenie. Tylko bym spała
Noooo ja tez już mam dość chciałabym żeby był koniec ciężko z wszystkim, nic nie idzie zrobić ciąża powinna trwać max 6 mieisecy
kinga30
Też to mam śpię od 22 do 6 rano i jeszcze popołudniu mam ochotę na drzemkęI zmęczenie ciążą. Tak juz moze byc coraz częściej. Ta końcówka jest masakrczna. Tu boli, tam kluje, to ciagnie. Ledwo mozna oddychac, chód kaczki waga słonia i ogolnie spadek nastroju. Ja mam jeszcze mega zmęczenie. Tylko bym spała
reklama
ani_anita
Chciałam powiedzieć, że świadomość śmiertelności czasem pomaga spojrzeć na życie z dystansu i codzienne problemy wydają się głupotami, ale nie zawsze to wystarcza. Miłość do człowieka nie znaczy też, że nie zauważa się jego wad i nie próbuje naprawić aspektów relacji, które są dla nas problematyczne.Moj mozg nie pracuje
Tzn kochaj mame a odp zycie nie jest proste to co znaczy?[emoji848][emoji13][emoji13]
Ja zaluje ze np czesciej nie dzwonilam do mojej i czesciej jej nie odwiedzalam
Podziel się: